fredag den 16. september 2011

Kjoler

Kjoler er min absolutte favorit-beklædning! Jeg har rigtig mange af slagsen; ikke den superfine slags til store fester, men kjoler til hverdagsbrug (og så nogle enkelte kjoler til ikke-for-højtidelige-fester).

Jeg har altid haft en forkærlighed for strikkjoler, men først i år begyndte jeg at strikke dem selv :-) Sommerkjolen fra Drops var den første af slagsen. Kjole No. 1 den næste i rækken og kjolen Karla kommer på pindene så snart jeg er færdig med No. 1. Eskildsø fra AD`s Kunsten at strikke en Ø, er også røget på to-do-listen. Og Dale har mange smukke kjoler i deres seneste hæfter, så der er masser af skønne modeller at kaste sig over for en kjole-elsker :-)

Tunikaer står næsten lige så højt på favorit-listen og også her er der planlagt en snarlig en af slagsen. 

Weekenden byder på 27 arbejdstimer, men jeg håber trods alt at få tid til at gøre kjolen færdig.
Så varer det ikke længe.......

Glæder mig til at strikke
Karla
Mange smukke modeller;
ikke mindst Eskildsø

7 kommentarer:

 1. Sejt - du er jo snart færdig med kjolen. Jeg glæder mig til at se din Carla på pindene. Og så er jeg jo såååååååååå misundelig på den der bog. Eskildsø er bare så fed.

  SvarSlet
 2. Ja jeg er jo også selv stor fan af strikkede kjoler. Strikkede min den første sidste år godt nok på en strikkemaskine men er også helt forelsket i dales opskrifter og glæder mig til det nye hæfte kommer for der er en rigtig sød en i, som jeg bare må lave til mig selv :-)
  glæder mig til at se din kjole færdig

  SvarSlet
 3. Du er bare flittig skal jeg love for. Jeg glæder mig til at se dine kjoler færdige. Det er kæmpeprojekter, men når de først er færdige er de bare sååå lækre. Jeg elsker nemlig også kjoler også de strikkede.

  Jeg må nok hellere ønske mig "Strik en Ø" af AD, så jeg kan få lavet en endnu længere to-do liste...
  God arbejdslyst og god week-end.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 4. Jeg bliver virkelig inspireret af din no.1 kjole Lea. Jeg har ikke tænkt at den var noget for mig før nu, hvor jeg kan se hvor fed den bliver. Jeg syntes det er en super ide at lave den to-farvet.

  SvarSlet
 5. Det er nogle flotte farver, du har valgt til Karla, og det ser ud til at den snart kan indtage pladsen på dine strikkepinde, for no. 1 er jo langt fremme nu. Det bliver spændende at se dig i den.

  SvarSlet
 6. Strikkjoler er bare det bedste :-) Og vi løber heldigvis ikke tør for inspiration nogensinde - Dale laver altså også nogle rigtigt fine ting, de er skønne de ting, du viser frem :-)

  Hepper på dig og kjolen ;-)

  SvarSlet
 7. Den er bare flot, din no. 1. så den godt i bogen. spændende model.
  Sommerkjolen fra Kreativ strik - er det den med striberne og kontrastfarverne ? (den strikkede jeg selv i sommer).
  i det nye nummer af kreativ strik er der også et par meget smukke kjoler.
  mvh Mona
  dqpage.blogspot.com

  SvarSlet