onsdag den 21. september 2011

No. 1 og jeg er færdige

Kjolen blev færdig forleden - og det er jeg sådan set også. Færdig altså! Ihvertfald for en stund! Gået i seng i en influenzalignende tilstand og ude af stand til at strikke.

Som om det ikke var nok, måtte jeg til læge og have stivkrampevaccination, forbinding om højre hånd mm. (Arbejdsskade; derfor ingen detaljer om baggrunden herfor).

Kedelige billeder af kjolen, men skøn, det er den! Der kommer mere info og bedre billeder når jeg er på højkant igen! Ville bare lige sige den er færdig, inden halvdelen af StrikkeBloggerne tager til Fanø :-) God tur til jer, der skal afsted!!!

Efter vask og lidt træk og
stræk, ligner den det den er:
en lækker kjole!!!
Før vask er den meget,
meget mærkelig at se på

10 kommentarer:

 1. Smuk kjole , den er super lækker :-) God bedring ...

  SvarSlet
 2. Sikke en fin forvandling før-efter vask! Jeg glæder mig rigtig meget til at se den på dig, Lea :-)

  Jeg havde egentlig også planlagt at strikke den her i efteråret - men én tunika strikket sidelæns må være nok for nu ;-)

  Rigtig god bedring til dig!

  SvarSlet
 3. hej
  glæder mig til at se den på dig, og øv med dit helbred. men kender det for ligger på 3 dagen i dag og er helt slut, har slet ikke lyst til at strikke eller noget bare sov, se lidt tv og lidt på blogland.
  god bedering til dig.

  SvarSlet
 4. Ja, den er godt nok underlig før vask - nøjagtigt lige så underlidt er mit No 1. strikketøj - men dit efter vask billede giver jo håb. Den ser flot ud, så nu må du se at komme på højkant, så vi kan se dig i den.

  SvarSlet
 5. rigtig god bedring til dig håber du snart er frisk igen og vi så får lov at se den på :-)

  Den er rigtig sød, måske man skulle overveje at gå igang med den :-)

  SvarSlet
 6. Kjolen er rigtig fin :-) av av det er da træls med håndledet.
  Ønsker dig god bedring.
  Majbritt

  SvarSlet
 7. Ja man finder hurtigt ud af, at en vask kan gøre underværker (eller det modsatte, tsk). Hvor er din kjole blevet fin - godt gået :-)

  Rigtig god bedring :-)

  SvarSlet
 8. Rigtig god bedring,

  Jeg undrede mig også med hensyn til NO 1 før og efter vask tror du bliver rigtig glad for den.....rigtig flot.

  kh Jane

  SvarSlet
 9. Hvor er den blevet lækker, din kjole med store dejlige rummelige lommer. Nu glæder jeg mig naturligvis bare til du lægger nogle billeder ud, hvor modellen er i kjolen. Den sidder jo godt på dig (har jeg ladet mig fortælle - eller hvordan det nu lige var).

  SvarSlet
 10. Du godeste Lea hvor ser den kjole bare fantastisk ud!!! Jeg bliver SÅ fristet til at kaste mig ud i det, hvordan har det været at strikke? Tænker det er noget af et evighedsprojekt?

  SvarSlet