mandag den 19. december 2011

Decemberstrik

Jeg strikker selvfølgelig på nogle småting til julegaver her i december. Tror såmænd ikke der er ret mange af modtagerne, der følger med her, men for en sikkerheds skyld forbliver strikkerierne en hemmelighed til efter jul.
Karla og julegavestrik i den mere naturlige
ende af farveskalaen
Eng og Camomille den Anden er genoptaget, men da julegavestrik jo har en deadline, får jeg ikke strikket meget mere end et par pinde dagligt på cardigan og sjal. Snart kan de dog få fuld opmærksomhed igen :-) Meget godt; jeg skal sørme da have ryddet lidt ud i UFO beholdningen!!!!
Eng, Camomille og julegavestrik fra
yndlingsfarveskalaen
Har tjekket opskrifter og garn og har flere "store planer" om snarligt strik. Heriblandt (mindst) tre Annette Danielsen modeller. Den ene, Tankestreg, har jeg dog ikke garn nok til, så måske skal jeg snart ud og shoppe........ Ellers lægger jeg ud med en af de modeller, jeg har lagergarn til. Det vil jo være det mest fornuftige de store udskrivninger til julegaver taget i betragtning. Men siden hvornår har fornuft præget mine strikkeplaner?

Måske skulle jeg overraske mig selv og være lidt fornuftig?!! Altså, på den ikke-kedelige måde :-)

4 kommentarer:

 1. Gudskelov er det ikke fornuften, der styrer. Så du skulle tage og lade være med at overraske dig selv og derimod smutte ud og shoppe lidt mere garn ved først kommende lejlighed, når juleriet er overstået.
  Og vi kan se frem til dage med levende lys, kaffe, benene på bordet og pinde i hænderne. God jul.

  SvarSlet
 2. Fornuft og garnshopping er ikke 2 ord, der kan fungerer sammen i mit univers. Der er så mange andre områder af livet, hvor man skal være fornuftig og rationel, så lidt må vi vel have lov at skeje ud.
  Glæder mig til det hele, både UFO'er, og det endnu ikke indkøbte.

  SvarSlet
 3. Ihh hvor er det spændende hvad du har gang i på pindende. Ja mine strikkeprojekter kommer heller ikke så langt for tiden, for der arbejdes på julegaver :-)

  Men spændende om du kan få fornuft og garnshopping til at hænge sammen, det er endnu ikke lykkedes for mig :-)

  SvarSlet
 4. Uha - du har fart på :o)
  spændende når sløret for julegaverne løftes.
  hilsen Mona

  SvarSlet