onsdag den 28. december 2011

Så skal der strikkes.....

Nu har jeg nemlig endelig nogle fridage (eller rettere frinætter) efter at have været på nattevagt både d. 24., d. 25. og d. 26.

Da jeg kom hjem fra arbejde i går morges, satte jeg mobil-alarmen til kl 12.30 - jeg ville nå op i tide til et besøg ved Geilsk i Silkeborg. Der var lagersalg og jeg måtte da lige ind og kigge selvom jeg ikke havde de store indkøbsplaner.

Var dårligt nok rigtig vågen, da jeg kom derind (bare rolig; jeg har ikke kørt bil i sovende tilstand; har ikke kørekort, så Kvik måtte endnu engang agere chauffør) så jeg gik stille rundt og fik prøvet en del af de Geilske modeller.

Når nu jeg var der prøvede jeg også de modeller jeg ikke normalt finder interessante (såsom nogle veste) og tænk, jeg følte mig godt tilpas i en Håndevending og den synes jeg ellers virkelig ser "mærkelig" ud.......

Da jeg trænger til et lille projekt var det ikke svært at tage beslutningen om at købe garn og opskrift på den vest. Jeg valgte sort Geilsk Tweed og fandt derudover nogle nøgler sort bomuld/uld i restekassen, så nu må jeg se om den skal strikkes i det ene eller det andet garn. Måske vælger jeg at strikke den i lagergarn og strikke sjaler af det nyindkøbte.....

Og det var faktisk det eneste jeg købte!!! Kunne nemt have købt mere, men jeg har andre planer for garnkøb som jeg prioriterer højere. Så må Bagtanker og Miss Beezy vente!

7 kommentarer:

 1. hej
  hvor lækket med et lagersalg med fedt garn.... hvor finder du sådanne oplysnineger, for det vil jeg da også gerne med til..
  spænde med den vest glæder mig da til at se den på.
  Nå jeg spørge hvor mange natte vagter du har på en måde? for det var da mange over julen syntes jeg.

  nyd dine fri dage.

  SvarSlet
 2. Skønt med noget fornyelse af garnlageret. Jeg så håndevending på messen i Fredericia og kunne godt se, at den var fin på.
  Jeg skal også strikke en miss Beezy på et tidspunkt, men har det ligesom dig, der er så meget jeg gerne vil strikke, og alt for lidt tid, så der må prioriteres.

  SvarSlet
 3. Lyder som et super-indkøb du fik gjort - glæder mig til at høre mere om din Håndevending - har kigget på den og haft samme opfattelse af den som dig - nemlig, at den var....øh...mærkelig
  Kh Karen

  SvarSlet
 4. Åh ja det lagersalg ville jeg også gerne besøge, men der er lidt langt fra Kolding og derop og med en 8 årig... hmm bliver hjemme og hygger istedet.

  Lyder som et spændende projekt du skal i gang med.

  Hvad er det mon du prioritere højere ? glæder mig til at hører om det.

  kh. Lis

  SvarSlet
 5. Uha - lagersalg hos Geilsk ! det lyder som noget, der meget nemt kan gå galt ;o)
  er spændt på at se den vest, du har købt garn til.
  God fornøjelse med strikkeriet
  og med fridagene.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 6. Hvor er det dejligt med tilbagelagte vagter og kommende fridage. Ikke mindst når der er nyt garn med i billedet. Det forbavser også mig, at det lige var Håndevending, du synes var god ved prøvningen. Så det bliver spændende at se, hvordan den tager sig ud om lidt, når du er færdig med den.
  God fornøjelse med det hele. Glæder mig til at se mere.

  SvarSlet
 7. Har du været på garnudsalg....uden mig!!!!!! Spændende at følge din nye vest, og dejligt at du nu har nogle fridage.

  SvarSlet