fredag den 30. december 2011

Konkurrenter

Da jeg skulle arbejde juleaften lå der en julegave til mig (hvilket jeg ikke er forvænt med som offentligt ansat) - jeg fik Carsten Jensens roman "Vi, de druknede". Knap 700 sider venter mig. Om bogen er god, finder jeg ud af når jeg har læst den.

Den gave mindede mig om, hvor få bøger jeg har læst i år! Jeg plejer at læse meget, men i år har bøgerne fået en stærk konkurrent i strikketøjet.

Jeg skal naturligvis ikke strikke mindre - bare læse mere!

Da jeg var i Silkeborg idag, smuttede jeg i Føtex, der havde hylderne fulde af billige bøger. Jeg købte Lars Keplers "Paganini kontrakten" (efterfølgeren til "Hypnotisøren", som jeg læste for et par år siden) og Karin Slaughters "Mørk treenighed".

Jeg kunne selvfølgelig ikke tage hjem før jeg havde været på det obligatoriske besøg i samtlige garnbutikker (tre styks). Som planlagt købte jeg sort Drops Lace til mit næste Camomille. Ja, og en Addi rundpind str. 3 som jeg altid mangler (fordi så mange ufærdige projekter optager alle mine 3´ere, men det er nu engang hurtigere at købe en ny pind, end det er at strikke ufo´erne færdige).  Jeg købte også enkelte nøgler garn, men mere om det en anden gang....

Har lige slået op til Håndevending og strikket nogle få pinde. Jeg er glad for at strikke rib, så det er jo et skønt projekt at gå igang med. Jeg har valgt at strikke vesten i Knoll Supersoft i farven Aubergine.


Mere Geilsk undervejs. Før jeg starter på mit tredie Camomille, vil jeg lige strikke Skulderblad. Jeg fik kittet i maj måned og havde tænkt mig at strikke det med det samme, men suk......da jeg åbnede og hev opskriften ud, var det meste jo et diagram og så røg det kit på lager! I går satte jeg mig endelig ned og fik oversat alle krydser og boller til ord og tal - så nu giver det mening for mig og jeg er igang med Skulderbladet! Geilsk Tweed er iøvrigt lækker, lækker!

12 kommentarer:

 1. hej
  ja bøger og stikketøj nogle gang et svært valg... elsker også at læse men får det heller ikke så tit gjordt som ejg gerne vil men det kommer vel en eller anden gang.
  Fede farve du har valgt til den vest... spænde

  SvarSlet
 2. Jeg kan altså godt lide dine blogindlæg. Der er meget farve i dem.
  Ja, du skal læse mere - men det behøver jo ikke være uden at lægge strikketøjet - lydbøgerne er kommet for at blive!!!
  Mht. at købe nye strikkepinde, når man skal bruge en treer til, så bilder jeg mig ind, at knit-pro systemet letter lidt på udgifterne, idet man i vid udstrækning kan nøjes med nye Wirer.
  Iøvrigt lækre lilla/aubergine projekter du viser frem. Ser frem til at se mer'.
  Kan du ha' et rigtig godt nyt år.

  SvarSlet
 3. Det er spændende projekter du skal i gang med - jeg købte også skulderblad og garn på Fanø i september, det venter i bunken med kommende projekter - så er spændt på at se dit resultat.
  Ja du har ret i det kan være svært at finde tid til det hele - elsker også at læse - men er aldrig rigtig kommet i gang med lydbøger - måske et nytårsfortsæt :-) Godt nytår til dig

  SvarSlet
 4. Ja det med at få læst bøger er jeg sørme da heller ikke så god til mere for strikketøjet trækker noget mere, men så kan man selvfølgelig lytte til lydbøger, men her i huset vil det næppe gå når manden er hjemme, for det tror jeg ski ikke, at han gider at høre på.

  Men spændenden projekter du har gang i, glæder mig til at se dem.

  Håber, at du får en rigtig god nytårsaften, og glæder mig til at følge din blog i det nye år....

  SvarSlet
 5. Gode bøger du skal i gang med. Jeg har haft fornøjelsen af dem.

  Jeg er ofte i gang med et "læse-samtidig-med-at strikke-strikketøj"
  Enkel strikning, hvor jeg kan have bogen liggende på bordet, for ellers kan det jo være svært at nå begge dele.
  Godt nytår.

  SvarSlet
 6. Du godeste Lea, hvor er du produktiv, jeg kan godt forstå hvis det kniber med at få læst noget. Jeg er nu heller ikke god til at få læst, fordi jeg hellere vil strikke.
  Det er fine ting du har gang i og jeg kunne ikke lade være med at grine af, at du købte en ny strikkepind i stedet for at gøre en ufo færdig.
  (Har i skrivende stund 4 rundpinde str. 3, 80 cm af samme grund).
  Rigtig godt nytår til dig.

  SvarSlet
 7. Ja, jeg må indrømme at min læsehest også er løbet sig en tur, mon vi skulle overveje lydbøger?
  Igen har du gang i vidunderlige projekter Lea, jeg drømmer også om et sort camomille, men jeg gider ikke!! Geilsk tweed: jeg er så glad for din positive anmeldelse af det! Jeg overvejer at strikke Annette Danielsens Eng i det....
  Godt nytår Lea!!

  SvarSlet
 8. Hej Lea
  I er da heldige i jeres Kommune - tænk at få en bog man gider læse.
  Vi fik en om vildmosekartofler !
  Jeg plejer også at læse den ene bog efter den anden - men nu er der sjældent tid. For der skal jo også strikkes. Lydbøger hører jeg af en eller anden grund kun i bilen .. men det kunne måske være en løsning også at trække dem ind i stuen ;o)
  elsker jo bøger !
  Og strikkepinde kan man heller ikke få for mange af.
  Det bliver spændende at se dit Skulderblad :o)
  mange hilsener
  Mona

  SvarSlet
 9. Godt og lækker lækker Nytår til dig !

  SvarSlet
 10. Godt nytår til dig og dine :-)
  Lea , det fungerer super godt med lydbøger og strikketøj :-)

  SvarSlet
 11. Spændende blog. Har selv strikket skulderblad i min sommerferie. Skønt sjal, dog erfarede jeg, at der kan vendes lidt oftere når selve sjalet strikkes (bladborderne samles). Mit er blevet meget "bredt". Hvor der evt. vendes efter 5 ell. 4 ladt tilbage, kan der lades kun 4 ell.3 stå tilbage. Godt nytår.

  SvarSlet