onsdag den 7. december 2011

Sandnes trøjen

Så blev den endelig færdig; trøjen til Ældstesønnen. Det har været en fornøjelse at strikke den og burde slet ikke have taget så lang tid, men altså......den havde jo ikke førsteprioritet så derfor har jeg været en hel måned om at forvandle de ca. 750 g garn til en trøje.

Sønnen vil have sorte knapper i og det har jeg ikke på lager, så dem må jeg ud og købe idag. Han vil iøvrigt heller ikke fotograferes i trøjen, men det må jeg lige arbejde lidt på........ Trøjen ser nemlig både kedelig og skæv ud når den hænger på bøjle og det er da træls at vise den på den måde når nu den rent faktisk sidder supergodt på sønnen. Jeg prøver at overtale/bestikke ham til en fotosession og hvis ikke det lykkes må Yngstesønnen i trøjen - hvis det heller ikke lykkes må jeg ud og låne en dreng.... Der er nok at tage af her i kvarteret :-)

Dårligt lys og den ser skæv og kedelig ud.
Håber på bedre billede med indhold en dag!


Facts om trøjen:
Model: Nr. 20 Higgins jakke fra Sandnes Tema 26, Gutter og Menn
Forbrug: ca. 750 g Drops Lima (opskriften siger Sandnes peer gynt)
Str.: XS
Pinde: Addi Premium 3 og 3½
Bemærkninger: Megameget montering!!!!!!!!!!! Men så har jeg da prøvet det!
Hit or shit: Hit (Ældstesønnen er vild med den, men han er 13 år og så springer man jo ikke ligefrem rundt med julelys i øjnene fordi mor har strikket en fed trøje!!)

Ja, så har jeg iøvrigt slået op til en varm sweater til mig selv; må virkelig prøve at overvinde min "tykke-pinde-fobi" så jeg har valgt at udfordre mig selv med pind 6 og denne model:
Model fra nyeste AoH´s Strikkemagasin

Blot i andre farver og ikke i Fritidsgarn som opskriften siger. Har valgt Drops Nepal i natur/brun/rosa. Det går faktisk fint nok på pind 6 med det garn! Synes bare sweateren ser lille ud; må hellere prøve den inden jeg kommer for langt..........

14 kommentarer:

 1. Det er en rigtig,rigtig flot herresweater! Virkelig skøn!

  SvarSlet
 2. Den flotteste drengesweater - garanteret et hit i denne kolde tid:-)

  SvarSlet
 3. WoW, trøjen til sønnen kan jeg sagtens forestille mig ser fatastisk ud på sønnen, men trøjen du vil lave til dig selv: DEN VIL JEG OGSÅ HAVE!!!!!! Hvor er den mega mega mega fed! Hvor er den fra, AoH siger mig ikke lige noget...

  SvarSlet
 4. hej Lea
  Først tillykke med den superflotte trøje !
  ja den kan han da ikke andet end at være glad for. Må se om du får indfanget en drengemodel ..
  Vedr. den til dig selv: jeg kan godt forstå du valgte drops Nepal. Det er en lækker garn - og det bliver en lækker trøje. Superflot ganske enkelt.
  Ja du må overkomme din fobi - store pinde går hurtigere ;oDD
  Jeg har også noget Nepal garn i venteposition - jeg glæder mig.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 5. Sikke flot din trøje er blevet. Virkelig lækker. Jeg glæder mig til at se dit næsteprojekt. Jeg er vild med den sweater og Nepal er super lækkert at strikke i :-)

  SvarSlet
 6. sikke en flot trøje til din dreng og dejligt at han gider at have noget hjemmestrik og fed trøje du selv er igang med :-)

  SvarSlet
 7. Skøn trøje til sønnen :-)
  Dit nye projekt ser smuk og lækre farver du har valgt . Nepal er et fint garn der holder sig godt ...

  SvarSlet
 8. Jeg synes ikke, trøjen til sønnen er hverken skæv eller kedelig på bøjlen. Men jeg vil også gerne se den med indhold. Den er superflot.
  Det bliver din egen trøje også, det er smukke farver, og pind 6 kan lige gå an, men heller ikke mere. Det er og bliver træls - også her på matriklen - at strikke med tykke pinde.

  SvarSlet
 9. Hvor er den bare blevet fed :-) Godt at han er blevet tilfreds - eller hvad? Nu vil han måske have flere.....

  SvarSlet
 10. Den er blevet supersej og ser bestemt ikke kedelig eller skæv ud uden "fyld" i. Du er knageme hurtig.
  Jeg mangler stadig 2 ærmer og hele sammenstrikningen på min søns trøje, har gang i noget kjolestrik, der trækker lidt mere.

  SvarSlet
 11. hej
  ja du må arbejde hådt påat han kommer i den for giver dig helt ret den bliver flotter når den kommer på hvilken alle trøjer oftes gør.

  sikke en kanon flot trøje du har gang i, den ser da super ud..

  SvarSlet
 12. Hvor er trøjen til di søn blevet flot - fantastisk, at han overhovedet vil gå med hjemmestrik - det vil min teenager ikke (selv efter tilbud om bestikkelse) - og den trøje du er begyndt på til dig selv - den er intet mindre en überlækker!!!!! Glæder mig til at se din udgave af den!
  Kh Karen

  SvarSlet
 13. Imponerende som du udfordrer dig selv hele tiden, Lea :-) Og jeg synes altså godt man kan se, at den trøje er lækker, selvom den hænger på bøjle - bare så du ikke får nogen anklager på halsen, hvis du går ud og jagter kvarterets drenge ;-)

  SvarSlet
 14. Alle:

  Tak for de pæne ord om sønnens trøje!!!

  Og min sweater bliver lækker, tror jeg da :-)

  Camilla: AoH = Alt om Håndarbejdes Strikkemagasin kan du købe i nogle kiosker (ikke så tit jeg finder en kiosk der har det, men før jeg begyndte at abonnere på det, købte jeg det i kiosken i City Vest) og i garnbutikker rundt omkring. Du kan tjekke deres blade/modeller på strikkemagasinet.dk

  SvarSlet