torsdag den 9. august 2012

Kulør på tilværelsen

Eller ihvertfald på fødderne! Jeg tog mig sammen til at fortsætte strømpestrikningen og har nu endnu et par strømper til samlingen - denne gang i ret heftige farver fra Lana Grossa.

Det er bestemt ikke det pæneste par strømper jeg har strikket, men nu havde jeg garnet og bruges skal det altså! Når jeg en dag får bund i strømpegarnet og igen må købe nyt, bliver det i mere harmoniske og dæmpede farver!!!
Her ligger strømperne på en ældgammel ufo, nemlig Eng. Jeg havde strikket op til ærmegabet og derefter lagt Eng over i den store ufo-kurv. Igår tog jeg den frem igen i den hensigt at strikke den færdig, men altså.....hvad tænkte jeg dog på, da jeg valgte garn til den????? Supersoft og Drops Alpaca - jamen, den vil jo blive alt, alt for tung og klodset!

Så nu trævler jeg op! 
Det er anden gang det lyslilla supersoft lider optrævlings-skæbnen. Første gang var det på vej til at blive en Syren, nu en Eng - men mon ikke alle gode gange tre kommer til at gælde her? Skal bare lige finde ud af hvilken model, der har potentiale til at overleve som lyslilla!

16 kommentarer:

 1. Synes da de er superfede med alle de friske farver!

  Håber, du finder et godt projekt til det lilla garn :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, friske, det er de ihvertfald :-)

   Det lilla garn ender på lageret - igen!! Indtil videre....

   Slet
 2. Stakkels Eng! Den så ellers lækker ud. Jeg er vild med sokkerne!

  SvarSlet
  Svar
  1. Der må absolut en Eng på pindene igen; jeg har fundet garn frem, så det er bare et spørgsmål om tid :-) Og denne gang har jeg tænkt mig om hvad garnet angår, he, he...

   Slet
 3. Lækre strømper! Hvem mon bliver ejer af dem? Det lilla garn skal du nok finde en fin model til. Det er i hvert fald en flot farve.

  SvarSlet
  Svar
  1. Strømperne bliver som sædvanligt mine :-)

   Slet
 4. Jeg synes altså det er nogle rigtig fede strømper du har lavet godt med farver det bliver da skønt til efteråret når det hele er gråt og trist :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er rigtigt at det er skønt med farver til efter/vinter og uanset hvilken farve strømperne har, så varmer de så dejligt!!

   Slet
 5. Hej Lea
  har du set det dæmpede og harmoniske strømpegarn jeg har i min give-away ? ;o)
  Det er som om det er lettere at trævle op, når det lige har lagt til 'ældning' i nogen tid ;o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er sjovt med det optrævling; nogle ting skal man tage sig sammen til, andre ryger bare direkte af pindene!

   Slet
 6. Jeg syntes altså også dine strømper er ret fede i farverne.
  Måske kunne der blive et lilla livstykke af det optrævlede garn ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har faktisk tænkt lige præcis på Livstykke, men jeg har ikke opskriften, så den må jeg jo købe og så strikker jeg den nok i det geilske garn...

   Slet
 7. Jeg synes nu syren kunne være supersød i lyslilla, modellen passer lige til sådan en farve. Fine strømper du har strikket.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg prøvede jo med en Syren, men dels blev den for stor, dels blev jeg pludselig SÅ træt af farven...... Men jeg vil strikke en Syren på et tidspunkt når jeg har besluttet mig for farven.

   Slet
 8. Super fede strømper ;-)) Flot Livsstykke trøje du har lavet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak!!! Den Livstykketrøje er altså bare lækker!!

   Slet