tirsdag den 7. august 2012

Livstykketrøje

Endelig fik jeg taget mig sammen til at strikke ærmerne til Livstykketrøjen! Begyndte på det første ærme i marts og gik totalt i stå før jeg var halvvejs med det. I sidste uge blev jeg enig med mig selv om, at det var dumt at have en næsten færdig trøje liggende og når man tager i betragtning at Livstykketrøjen er en af mine favoritmodeller, ja, så var det jo ekstra dumt.

Derfor strikkede jeg ærmer! Og da jeg først var kommet igang gik det hurtigt. Jeg kunne ikke vente til efter vask med at tage billeder, så her hænger altså en uvasket trøje som - så snart den er vasket og tør - kommer til at hænge på mig! Mere eller mindre konstant!!!

Facts:
Model: Livstykketrøje, designet af Bente Geil
Str.: L
Forbrug: ca. 300 g Geilsk Bomuld/Uld
Pinde: Addi Turbo, 3 mm
Bemærkninger: strikket helt efter opskriften, nem og sjov hvis man er til ribstrik. Jeg synes at denne model, i forhold til mange andre Geilske, er lidt lille i størrelsen, så jeg strikkede en L - og hvis jeg strikker den i ren uld en dag, skal jeg nok strikke en XL.
Hit or Shit: Absolut et hit. Jeg kommer til at slide den op!!! Dels er den smuk i formen, dels er garnet dejligt blødt og dels er det jo en cardigan og jeg elsker cardigans.

16 kommentarer:

 1. Hvor er din Livsstykketrøje blevet fin! Og den ser ud til at sidde smaddergodt. Desværre hader jeg at strikke rib, så sådan én tør jeg ikke begynde på.

  SvarSlet
 2. Den er så flot. Jeg tror også jeg skal igang med en på et tidspunkt.

  SvarSlet
 3. Hvor er den altså bare flot måske man skulle sætte den på todo listen ;-) som jo ikke er særlig lang

  SvarSlet
 4. Nej, hvor er den altså flot og farven er skøn.

  SvarSlet
 5. hej

  den er super flot... kan godt forstå at du er godt tilfreds med den... den er dejlig enkel og aligevel fyldt med masser af fine detalja.

  SvarSlet
 6. Stort tillykke med at den endelig er af pindene!!! Jeg hadede at strikke den cardigan lige fra jeg slog op til jeg lukkede af, og det tog mig ca 6 måneder!!! Hvor er den blevet helt utrolig lækker Lea, farven er godt valgt, passer ti alt, smuk og enkel!

  SvarSlet
 7. Den er meget flot, Lea!
  (Sjovt som ærmer kan få lov at vente...

  SvarSlet
 8. Godt at fornuften stikker hovedet frem en gang imellem, for det er da en fuldstændig overlækker trøje - den tror jeg også, jeg må lave på et tidspunkt :-) Gad vide om jeg ku´ få det på samme måde med min mands Frost ;-) Har faktisk strikket lidt på et laaaangt ribærme, men er kommet til at lægge den fra mig igen ;-)

  SvarSlet
 9. Sikke fin dit Livestykke er blevet - så er der jo en UFO mindre - og en UFO, der ikke bare endte som en meget stor strikkeprøve :)- og hyggeligt at se dig i går. Det mååååå vi altså gøre lidt mere i.

  SvarSlet
 10. Lea for pokker den er jo super. Nu må jeg altså også snart igang med noget andet end strømper. det piner mig bare så meeeeget med alt det garn. Jeg opdagede ellers en regnefejl i mit indlæg om alt garnet 200 g til min fordel, men det er stadig over 2 kg. Lov mig lige at lade trøjen blive hjemme, næste gang vi ses. Ellers er jeg bange for at det kommer til at koste garn.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
 11. Lea troede vi havde aftalt det var strengt forbudt at vise så lækre lækre sager.......!!!!

  Nu må jeg skrive på bagsiden af to-dó listen for at få plads til alle projekterne ;-((

  Den er skøn og jeg kan nemt sætte mig ind i at den bliver slidt op, flot farve.

  Kh Jane

  SvarSlet
 12. Hvor er den blevet lækker, det var da godt, du fik strikket den færdig

  SvarSlet
 13. Den ser rigtig lækker ud og en sjov model. Kan godt forstå at det er dræbende at strikke rib på så stort et arbejde men når resultatet bliver godt har man jo glemt alt om det kedelige. Den bliver du sikkert glad for.

  SvarSlet
 14. Den er bare lækker. En geilsk-model går man sjældent fejl af.

  SvarSlet
 15. Ja, den ser absolut fin ud - det er skønt at lave ting man kan mærke man bare skal bo i.

  SvarSlet
 16. Ih hvor du frister Lea, for den trøje er bare så smuk, så den straks må på den efterhånden endeløse to-do liste. Dejlig farve, dejlig model, dejligt garn. Tidløs og velsiddende. Den kan jeg godt forstå du er glad for. Det var søreme godt du tog dig sammen og fik den strikket færdig.

  SvarSlet