søndag den 12. august 2012

Kursusdage

Lørdag morgen mødte jeg til første kursusdag i Triggerpunktmassage på Nordlys Centret i Silkeborg. Frem til og med onsdag tilbringer jeg dagene på dette helt vidunderlige sted!

Jeg har været her før. Og jeg nyder hvert sekund jeg er her! Også selvom der ikke er tid til strik :-) Jo, jeg kunne da godt strikke i pauserne, men helt ærligt: her er så naturskønt; Almindsø ligger og kaster fristende søkig ind i kursuslokalet og selvfølgelig skal jeg en tur over vejen, ind i skoven og ned til søen i pauserne! Enten alene for at nyde stilheden eller sammen med en eller flere af mine medkursister for hyggens skyld og for at sparre og dele erfaringer.

Nu skal jeg læse om Sternocleidomastoideus, Supra- og Infraspinatus, Latissimus Dorsi og mange, mange andre muskler, som jeg glæder mig til at få fingrene i imorgen!

Måske når jeg lige at strikke et par pinde på mit nyeste projekt inden jeg skal i seng. Supersoft i farven Charcoal skulle gerne blive til en lækker ribstrikket cardigan. Den vokser selvsagt meget langsomt, men på torsdag er der igen strikketid!!!

Almindsø
Skov, sø og skyer; så bliver
det ikke meget smukkere i mine øjne!
Billedet kunne godt være bedre, men jeg havde
kun mobilen med

12 kommentarer:

 1. Heldige dig !
  og så har du den fantastiske uddannelse ?
  (har prøvet at få nordlys-massage engang. Ikke dårligt !)
  spændende med dit nye strikkeprojekt.
  hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Nordlys Massage er helt vidunderligt! Jeg har desværre ikke hele massageterapeutuddannelsen endnu, men som jeg siger: man skal jo starte et sted :-)

   Slet
 2. God kursus lyder som et skønt sted, og dejligt at lære nye ting :-)

  Endnu engang har du fundet et spændende strikketøj :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er et superskønt sted og jeg bliver aldrig færdig med at lære nyt!!!

   Slet
 3. Håber at du har husket badetøjet ?? For søen er også god at bade i. God fornøjelse.
  Mvh
  Susanne i Silkeborg

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susanne

   Ja, søen er suveræn at bade i!!! Jeg elsker at svømme, så selvfølgelig lader jeg ikke den mulighed passere :-)

   Slet
 4. Sad lige og tænkte....... Kan man blive træt af skov og sø ? .......... Efter 5 dage JA ..... Nu står den på oprydning i skoven de næste par dage. Det er faktisk rigtig sjovt, at følge med i hvordan en festival for 35.000 mennesker lyn hurtigt bliver pakket sammen og gemt til næste år. Nyd kurset. Glæder mig til at høre mere om det.

  Ses Kh
  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. He, he, Ulla, ja, det er jo straks en anden naturoplevelse at være på festival i bøgeskoven :-)

   Du skal nok høre mere om kurset og mon ikke også du har en spænding eller to, der lige skal have lidt opmærksomhed?!!

   Slet
 5. Spændende Lea, jeg vidste slet ikke, du var i den branche. Jeg beskæftiger mig jo med triggerpunktbehandling til daglig - det er en meget virkningsfuld behandlingsform :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo, jo, Lene - jeg er kranio sakral terapeut og har diverse andre kurser/uddannelser indenfor krops-terapi og har derigennem arbejdet med triggerpunkter, men dette er det første kursus der udelukkende har fokus på triggerpunkterne. Dejligt at lære mere!!!

   Så mangler jeg bare modet til at prioritere klinikopstart og droppe mit faste job!

   Slet
 6. Sternocleidomastoideus var et af mine yndlingsord da jeg tog sygeplejerskeuddannelsen. Et andet var cholecystokininpancreozymin eller hvad med procarboxypeptidase? Sjove ord er der nok af. Prøve f.eks. at sige mundbundsabsces. Det er et fantastisk ord.
  Det er et spændende erhverv du har gang i. Jeg håber du finder modet og kaster dig ud i en klinikopstart, men det er måske ikke det rigtige tidspunkt nu under krisen. Måske skulle du starte klinik med Lene strikkeheks, så er i 2 om udgifterne. Jeg melder mig straks som kunde, hvis der etableres strikkecafe i venteværelset.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, sjove ord er der mange af :-) Og selvom jeg, hver gang jeg starter på et nyt kursus, tvivler på om jeg nogensinde lærer hvad alle muskler, knogler osv hedder, ja, så pludselig "sidder" de jo alligevel.

   Slet