onsdag den 17. oktober 2012

Først den ene hånd og så.....

....den anden hånd. Nej, jeg har ikke brændt mig igen, men strikket en enkelt Ginger! Og.......lille suk.....så skal jeg jo strikke en mere. Magen til. Spændende.......

Honey får kun lidt opmærksomhed. Jeg skal jo have min Sommer i Tokyo færdig!

Og hvad den angår kunne det have været smart med lidt mere opmærksomhed fra min side..... For ups, I did it again...... Tog den jeansblå istedet for den lyseblå da jeg skulle skifte farve...... Eftersom det var den lyseblå jeg skulle have strikket med, var det træk ikke så smart! Og denne gang opdagede jeg det først lige før jeg igen skulle skifte farve.......

Så jeg strikker baglæns. Igen. Mange omgange! Og det er kun en ringe trøst at det er ærmer og der kun er knap hundrede masker pr. omgang! 
Det var jo fristende at smide Tokyo-ærmet i skammekrogen, men det er jo mig og ikke ærmet, der har dummet sig. Og jeg gider ikke sidde i skammekrogen - det er spild af tid! Så jeg strikker stædigt baglæns og rækker ud efter den lyseblå når jeg igen er klar til at strikke den rigtige vej!

12 kommentarer:

 1. Uha! hvor ærgeligt men man glemmer det heldigvis hurtigt når fejlen er rettet og resultatet bliver godt, og det er jeg ret sikker på at det bliver for du laver så fine og perfekte ting.

  SvarSlet
 2. Åh nej, hvor er det træls, det er faktisk en af den slags fejl der virkelig kan gøre mig tosset! Godt du er stædig Lea!

  SvarSlet
 3. Ja, Lea ligesom vi har brug for to sokker,to ærmer - så har vi jo også to hænder:-)Men jeg synes også nr. 2 er træls (for at sige det på jysk)- og tilbagestrikning, det er bare slemt...

  SvarSlet
 4. Oh no, og så et ærme, æææævvvvv, men hatten af for din stædighed, jeg havde nok overvejet om jeg havde ekstra garn, og så startet et nyt. Den bliver altså ret lækker din Tokyo

  SvarSlet
 5. skod når sådanne noget sker... men godt at du holder ved, for ville nok havde kastet den i skammekrogen i bare arrigskab over mig selv.

  men glæder mig meget til at se dit færdige resultat :-)

  SvarSlet
 6. Synes også du skal strikke på Tokyo så pindene gløder både forlæns og baglæns for den bliver bare så lækker.
  Ginger .....tja kan du ikke "nøjes" med den ene og så bruge skiftevis på højre og venstre håndled til du får lyst til at lave en mere.....???.

  Kh Jane

  SvarSlet
 7. SIG MIG LIGE.."........... Hvad sker der med din honey ?

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
 8. Frem og tilbage er jo lige langt - er der nogen der siger - men jeg mener nu det er dobbelt så langt ;o)
  Træls men det sker jo - bare øv.

  SvarSlet
 9. øv at strikke baglæns ..
  men det er da helt utroligt så meget du har gang i.
  jeg glæder mig til at se alle dine projekter (med eller uden ærmer ;o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 10. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 11. Jeg prøver lige en gang til, og denne gang med alle ordene.
  Det er træls at strikke baglæns, men kan nemt ske, så mørkt som det allerede er blevet.
  Din Honey ser dødlækker ud. Jeg er også inde i en Helga periode, så jeg glæder mig vildt til at se alle dine projekter.

  SvarSlet
 12. Fine pulsvarmere, du laver :) - og jeg glæææder mig til at se "sommer i Tokyo", så den skal du bestemt ikke smide hen i krogen til de andre UFOér :)

  SvarSlet