fredag den 26. oktober 2012

Ginger

Mens jeg tænkte over halsen på Sommer i Tokyo, fik jeg strikket den anden pulsvarmer færdig og kan dermed sætte hak ved endnu en Isagermodel - omend en lille en af slagsen :-)

Mine Ginger-pulsvarmere er strikket i farve Fig, som jeg synes er en fantastisk farve! Jeg skal helt sikkert strikke en trøje i den farve en dag. Nå, men hvad Ginger angår, har jeg strikket dem cirka 4 cm kortere end opskriften angiver og de går mig alligevel til albueleddet - og det er rigeligt langt, synes jeg.
Ikke noget fantastisk billede og desværre kommer farven ikke til sin ret, men skønne er de og efter vask dejligt bløde og helt sikkert et stort hit her i den kolde tid.

Weekenden står på tre nattevagter og da vi overgår til vintertid denne weekend får jeg fornøjelsen af en 10 timer lang vagt natten mellem lørdag og søndag..... Synes ellers de sædvanlige 9 timer er rigeligt!!!! Desværre har jeg aldrig været så heldig at være på arbejde når vi overgår til sommertid; kunne ellers være rart at prøve kun at arbejde 8 timer :-)

Nå, men jeg skal jo slet ikke pive over weekendens program; har nemlig tænkt mig at strikke i samtlige mine vågne fritimer her i weekenden - og den plan er jo ikke så ringe endda! Okay, kommer der en frisk boxer forbi og kalder på en lang gåtur, så er jeg med på den, men ellers ser man mig kun ét sted og det er i min gode strikkestol!!!!

9 kommentarer:

 1. De er smarte, de pulsvarmere - jeg må ha' dem på min to-knit liste. Jeg er helt vild med din Tokoy bluse - synes selv, det er svært at strikke med så mange farver, så jeg er imporneret (-:

  SvarSlet
 2. Lyder som en skøn plan for den ledige tid du har :-) og rigtig lækre pulsvarmere du der har strikket har endnu ikke selv fået strikket nogen men synes nu ellers de er fede ;-)

  SvarSlet
 3. Fine og rigtig søde pulsvarmere, du har lavet. Det ligner nu også et projekt, jeg kan komme på min to-do-liste. God arbejdslyste til dig (også), håber du får nogle rolige nætter - knus fra Smidstrup.

  SvarSlet
 4. Rigtig god vagt i weekenden. Hvis det er nogen trøst, skal jeg arbejde 18-06 både lørdag og søndag - altså 13 timer natten til søndag.
  Lækre pulsvarmere, kender godt farven, den er super lækker

  SvarSlet
 5. ;-) god plan for weekenden Lea. Lækre pulsvarmere jeg er ved at lave dem i den beige som jeg har stor hamstret af. Tror også der skal laved en camomille så er der jo et helt sæt til min Honey. Muligvis korter jeg også mine lists af, for de er jo bestemt lange nok.

  Ses lige pludselig

  Kh

  Ulla.

  SvarSlet
 6. Ja FIG er en fantastisk farve, man skal bare tæt på for at opdage det. Jeg har også strikket disse pulsvarmere, og ligeledes kortere end dine. Men faktisk får jeg sjældent brugt pulsvanter for det er altid finerspidserne, som bliver kolde på mig.
  God weekend og mon du ikke skal et smut udenfor også i det gode vejr.

  SvarSlet
 7. De pulsvarmere er skønne - mit første par har fuld længde, det næste par blev kortere. Men jeg er glad for begge.

  SvarSlet
 8. Ja, de er skønne dine pulsvarmere, og mine lavede jeg også kortere, og min datter brugte dem flittigt sidste vinter. Rigtig god hyggeweekend, det lyder lige som noget for mig.

  SvarSlet
 9. Rigtig dejlige pulsvarmere du har lavet:-) jeg overvejer om opskriften kan ændres lidt så de passer til en pige på 10. Jeg er ved at strikke camomille sjal til min niece, og tænkte Ginger ville passe perfekt til. Håber du har haft en god weekend på trods af lange vagter:-)

  SvarSlet