søndag den 21. oktober 2012

Snart færdig, men......

.....skal lige tænke over hvordan jeg vil have halsen på Sommer i Tokyo.

Jeg er nemlig ikke så meget til bådhals! Er mere til V-hals eller en almindelig rund hals, der ikke er alt for åben. Og jeg er bange for, at jeg får hedeslag med en ulden højhalset trøje, så det er også udelukket.

Jeg tvivler på, at jeg bare kan strikke løs og selv konstruere en god hals undervejs - er trods alt vant til at følge en opskrift og ikke selv regne på halsåbninger :-) Derfor tænker jeg lige, regner lidt og kigger på andre opskrifter i håbet om at komme frem til et godt resultat.

Der er nogle omgange endnu før jeg kommer til problemet og dem strikker jeg inden jeg skal på arbejde, men jeg når ikke at komme frem til en løsning på halsen i dag. Men måske imorgen, efter søvn og før endnu en nattevagt....... Det skal nok lykkes - før eller siden!


13 kommentarer:

 1. Den er godt nok flot, er spændt på at se den IRL

  SvarSlet
 2. Den bliver utrolig flot din Tokyo, det er da lidt af en udfordring at lave anden hals sammen med mønstret. Stor respekt for din optimisme - ikke mindst efter en nattevagt:-) glæder mig til at se din færdige model. God vagt

  SvarSlet
 3. Hvor er det nogle dejlige farver du har valgt. Jeg ville også gå efter en almindelig rund hals. Jeg ville nok bare strikke lige op, og så sy og klippe hals bagefter.

  SvarSlet
 4. hvor er den altså bare så flot glæder mig til at se hvad du finder på med halsen :-)

  SvarSlet
 5. Hvor bliver den altså bare flot!

  SvarSlet
 6. Wauw Lea, den bliver jo vild flot. Jeg håber du finder en løsning på halsen..... Så kan du hjælpe mig når jeg står i samme problem engang...... For her ville sådan et projekt jo nok gå i stå for mig.....Men jeg ved du kan

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
 7. hej Lea
  Den bliver altså vældig flot.
  Man kan måske lave en lidt lavere båd ? dvs. lave et par maskers indtagning et par cm før du når der hvor båden oprindelig var planlagt ?
  Den trøje bliver et hit tror jeg.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 8. Jeg er enig med Mona. Jeg ville også starte lidt længere nede, lukke færre masker af midt for til at starte med.
  Den bliver rigtig flot tror jeg. Det er en fed model.

  SvarSlet
 9. Åhh hvor bliver den flot - og hvor smart at tænke sig om mht halsen før den er strikket. Rund hals vil helt sikkert væer flot.

  SvarSlet
 10. Den bliver så flot ;-) glæder mig til at se hvad du vælger.

  SvarSlet
 11. Den er altså bare superflot - fede farver, du har valgt.

  SvarSlet
 12. Øj hvor er den flot. Fin mønster og flotte farver.

  SvarSlet
 13. Men hold nu kæft hvor ser det godt ud!!! (pardon my french!)

  SvarSlet