mandag den 4. marts 2013

Amalie

Ja, den blev jo færdig i torsdags, men først vasket idag.

Jeg syede midlertidige knapper i og pillede dem ud igen; de gjorde ikke noget godt for trøjen. I morgen køber jeg knapper, der passer.

Og måske finder jeg endda også en løsning, der pynter på den meget, meget grimme halskant jeg har lavet. Den er så grim, at jeg er helt flov over at vise trøjen. Jeg gør det alligevel (minus nærbillede) - det er jo ingen hemmelighed, at jeg ikke lider af perfektionisme..... Men med denne hals er det dog gået op for mig, at jeg nok bør begynde at udvise en smule interesse for finish og detaljer!
Når det er sagt, så må jeg sige, at det har været en ren fornøjelse at strikke Amalie! Ellen Holm skriver gode, letforståelige opskrifter - og Amalie er ingen undtagelse. Når man tilmed elsker at strikke vævestrik, ja, så er der kun lovord herfra hvad Amalie angår. Jeg har hverken klynket over ærmerne eller over at skulle være monogam - Amalie har været et skønt, skønt strikketøj.

Jeg er sikker på, at den grimme hals udelukkende skyldes min sjuskede tilgang til afslutninger!

Og hvad så nu? Jeg ville egentlig have slået op til endnu en cardigan, men nu synes jeg, det er på sin plads at jeg sidder og skammer mig over at være så sjusket!!! Og derfor pålægger jeg mig selv at strikke strømper som straf......
Øv, altså, så er jeg jo nødt til at tage hul på stakken af strømpeopskrifter (stakkels mig)...... Og øv, tænk at skulle strikke i dette strømpegarn (yndlingsfarver? Nej da.....?!!)!

Jamen, der er ingen vej udenom; jeg må tage straffen med oprejst pande og strikke strømper!!!

13 kommentarer:

 1. Ja, sikken straf - det må vist høre under overskriften; yndlingsstraf :-)
  På afstand ser trøjen altså rigtig god ud.

  SvarSlet
 2. Amalie er super flot i dit farvevalg :-) Og strømpe striknings straf - godt det ikke er mig he-he , men du elsker det jo , så det må være en dejlig form for straf :-)

  SvarSlet
 3. Jeg er altså også spændt hvor slemt det er!! Og ellers kan du nok fikse det!

  SvarSlet
 4. Sikke en straf .. thi hi... ja, for mig ville det være en straf.
  Jehg er ikke særlig glad for at strikke strømper, men sådan er vi heldigvis alle forskellige.
  .. men strømper har jo heller ikke en afslutningskant .. thi hi

  SvarSlet
 5. Nå den er Ellen Holms Amalie du har haft gang i.
  Den er meget smuk !
  var på kursus i vævestrik hos Ellen i weekenden, og der så vi hendes opstrikkede Amalie, og jeg købte en opskrift :o)
  spændende.
  Og gad vide hvordan den halskant egentlig ser ud ;o)

  SvarSlet
 6. Nej, hvor er den flot - jeg købte opskriften hos Ellen Holm i weekenden - mit eksemplar bliver med ensfarvede ærmer som jeg så strikket op :-)

  Jeg kan rigtig godt lide dit farvevalg - synes det klæder den med mere afdæmpede farver og overvejer selv nogle grå eller måske marine og grå, nu får vi se :-)

  SvarSlet
 7. Ah mon ikke du er lidt hård ved dig selv, jeg synes den ser rigtig fin ud og farverne er virkelig velvalgte til den model. God fornøjelse med "straffen".

  SvarSlet
 8. Fyyyyyyy Lea, du har bestemt fortjent at strikke strømper når du sjusker. Kan den ikke laves om?, ærgerligt når resten er så fin

  SvarSlet
 9. Jubiiiii su blev færdig og den ser da super lækker ud. Men hvad er nu det for noget med brok over dit strømpegarn ? Sig mig, dig som nu gerne må købe strømpegarn og har frit valg på alle hylder..... Hvad klager du over. Jeg skal vist stadig strikke mellem 5-15 par før jeg er i mål.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
 10. Er du nu ikke lidt hård ved dig selv? Jeg synes nu at den ser fin ud, men kan selvfølgelig ikke se halskanten. Så er det godt at man kan gå i gang med et par strømper som altid kan bruges.

  SvarSlet
 11. Kære Lea, det er FLOT din Amalie er vild med dine farver....halskanten, den kan jeg ikke se ,......;-)

  Sikke en straf at strikke strømper ....godt det ikke er mig " der har sjusket" !!!

  Hader at strikke strømper som du jo ved.

  God weekend
  Jane

  SvarSlet
 12. Den ser da flot ud herfra, skønne farver. Men du får da noget ud af straffen, skønne sokker!!!

  SvarSlet
 13. Så mye lekkert, og den gardigan var flot :)

  SvarSlet