torsdag den 28. marts 2013

Cardiganstrik

Ikke et ord om strømper denne gang!

Lige nu strikker jeg nemlig cardigans. Skifter mellem Syren og Honey. Sidstnævnte har ligget længe...... Længe! Men nu lysner det; jeg skal nemlig igang med ærmerne.

Når jeg ikke gider hulkrus, strikker jeg på Syren. Her skal jeg igang med taljeindtagningerne, så også her sker der noget! Farven er ikke god på billedet, men det er den i virkeligheden :-)

Jeg har ikke fri i påsken; var på arbejde i nat og de næste tre nætter står også i arbejdets tegn. Ingen påskefrokoster eller hyggelige middage til mig; jeg orker ikke tage i byen eller have gæster indimellem nattevagter og søvn.

Men jeg kan lige overskue at strikke videre på mine cardigans - og det gør jeg så nu!

18 kommentarer:

 1. Jeg er også rigtigt glade for cardigans. Sjovt nok har jeg også de to liggende, og også mine har ligget længe. Jeg er omtrent lige så langt som dig.
  Der er ikke noget galt med modellerne, så det er ikke derfor... Nu strikker jeg på en helt tredje, nemlig Pine.
  Man skal vist have prøvet det for at vide, hvordan det er at have nattevagter. Jeg synes, det lyder meget hårdt. Men alligevel: God påske, Lea.

  SvarSlet
 2. Wauw den bliver god. Den er bare så sød den cardigan og din farve er helt rigtig til den model synes jeg.
  Honey ser også lækker ud. Man kan aldrig få for mange cardigans.
  Synd at du slet ikke få påskefri, så kan jeg godt forstå du ikke orker så meget. Forhåbentlig er der en række fridage til dig i den anden ende.

  SvarSlet
 3. Hej
  De bliver to dejlige cardigans som du får færdig snart.
  Kan godt forstå du ikke orker gæster imellem dine nattevagter, syntes det er hård at have nattevagter så jeg syntes du er sej som lever af det.

  Nyd dine timer imellem vagterne. Og måske der bliver plads til påske hygge med ting du holder af. God vagt i nat

  SvarSlet
 4. Godt gået - 2 cardigans og en der har ligget længe. Syren ser meget fin ud og jeg ved at lilla er svær at fotografere, men så må jeg jo bare se den i virkeligheden. Jeg er spændt på at se Honey, den skal jeg altså også have lavet - jeg vil bare have nogle andre planer ført ud i livet først ;-)

  SvarSlet
 5. Nåh, din stakkel - så må du tage revanche efter påske. Fantastisk, hvad du har gang i - en hel strømpeodyssé og så lige et par cardigans oveni :-) Din Syren ser ud til at blive rigtig fin - den må jeg altså også lave en dag :-)

  Du har lov til at være fuldstændig egoistisk med dit strik - det skal jo være en glæde og give næring :-) Og i betragtning af, hvor mange år, du ikke har strikket noget til dig selv, så synes jeg bare, du skal køre løs ;-)

  Det er lidt svært at sige god påske, så jeg vil i stedet sige: God vagt :-)

  SvarSlet
 6. Lyder som en god gang afslapning indimellem arbejde. God fornøjelse med dine fine cardigans!

  SvarSlet
 7. Den er nemlig super smuk den lilla du strikker syren i,godt der alligevel kan blive lidt dig tid imellem arbejde,nattearbejde trækker tænder ud,så nyd den fritid du har og ikke at skulle gøre huset gæsteklart :))

  SvarSlet
 8. Strik er også det eneste, jeg kan tage mig sammen til de uger, jeg er på nattevagt.
  Det er et par lækre cardigans, du har gang i.
  Jeg håber, du kommer godt gennem nattevagterne, forhåbentlig giver de lidt fri bagefter

  SvarSlet
 9. Ojj jeg ville have svært ved at vælge imellem de to skønne trøjer, den ene er skønnere end den anden, men så er det jo også smart du strikker dem lidt på skift....;-))

  Håber du får en rimelig påske på trods af de nattevagter du skal igennem, sønnen min har også nattevagter hele denne uge så påskefrokosterne er reducerede til en hurtig morgenmad eller en sen aftensmad.....sådan er det ;-))

  Ønsker dig alligevel en rigtig god påske
  Knus Jane

  SvarSlet
 10. Flotte cardigans du har gang i og skønt med lidt forskelligt strik nu du har en pause fra sokkerne.
  Det er i grunden utroligt hvordan arbejdet kan tage så meget af vores fritid når man er arbejdsramt men kan du vel se frem til nogle fridage efter påske og håbe på at foråret er kommet.

  SvarSlet
 11. Smukke cardigans. Det er helt i orden at sige nej til få besøg. Nyd du bare din sparsomme fritid i dejlig selskab med Addi Strikkepinde. Min påske er også reserveret til mig selv og min strikkemaskine.
  GOD strikketid.

  SvarSlet
 12. God arbejdslyst (fra en der har fri hele Påsken :-)

  Syren ser fin ud og i en rigtig Syren farve.
  Det er næsten den skønneste duft i haven - når syrenen blomstrer.

  SvarSlet
 13. Åh hvor er de flotte de cardigans du har gang i. Syren er også på min to do liste :-) Du har fortjent at nyde dit strikketøj med alt det arbejde du har i kalenderen.
  God påske :-)

  SvarSlet
 14. Skønne cardigans du har på pindene, og dem kan man jo bruge mange af. God arbejdslyst til dig.

  SvarSlet
 15. hej Lea. hvor er det bare et par skønne cardigans ! Nu har du nok fornyet energi til cardigan-strikning efter alle sokkerne :o)
  god arbejdslyst.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 16. Det lyder som en hård påske. Jeg har også Honey på min liste, jeg synes virkelig den er pæn. Nu har du så skubbet den et stykke ned ved at skrive at den er kedelig at strikke ;-)

  SvarSlet
 17. Honey kender jeg ikke lige, men syren ser bare skøn ud. Og lilla går man da ikke helt galt med!

  God vagt og god påske

  SvarSlet
 18. Det kan godt være at farven ikke kommer til sin ret på billedet men jeg synes at den er vildt flot! Jeg overvejer også at strikke en cardigan næste gang men nu må jeg vist hellere blive færdig med det jeg er i gang med! God påske!

  SvarSlet