tirsdag den 19. marts 2013

På pindene igen

I juni 2011 slog jeg op til Annette Danielsens Syren og strikkede til lidt før ærmegabet og indså da, at den var alt for stor og trævlede op. Farven var iøvrigt også for kedelig, så der var hele to gode grunde til at trævle op.

Mange gange siden har jeg tænkt på at slå op til den igen. Jeg har købt garn til den nogle gange efterhånden :-) Og nu har jeg slået masker op og strikket lidt i den sidste farve, jeg købte med Syren i tankerne! Farven hedder Pagan og garnet er J C Rennie Supersoft.

Det bliver godt! Hvis altså den bliver færdig..... Jeg er nemlig overhovedet ikke begejstret for at strikke hulmønster. Til gengæld er jeg vild med modellen, så den får en chance mere!
Jeg har ikke noget hastværk med Syren. Skal have nogle strømper færdige snarest. Og et sjal. Og en trøje. Og så skal der trævles mere op..... Meget mere!!!

10 kommentarer:

 1. Det er en dejlig trøje og skøn, skøn farve!

  SvarSlet
 2. syren bliver superflot ! jeg håber du bliver gode venner med hulmønsteret efterhånden som du får strikket dig ind på det.
  Den er meget lovende :o)

  SvarSlet
 3. Det er en rigtig sød trøje og den farve du har valgt er helt perfekt til formålet. Det er en god ide at strikke strømper ind imellem, så der er lidt strikketøj af varierende sværhedsgrad at skifte imellem, alt afhængig af hvor meget fred og ro man har til at fordybe sig.

  SvarSlet
 4. Jeg begyndte også på Syren engang, men trævlede op og har aldrig forsøgt igen.
  Forhåbentlig får du den færdig, det er en rigtig lækker farve, du strikker i

  SvarSlet
 5. Skøn farve..den bliver rigtig flot :-))

  SvarSlet
 6. Hihi jeg har også haft begyndt og trevlet op og nu hvor jeg ser din få jeg lyst til at prøve igen for jeg ønsker mig den også :-) glæder mig til at følge din, skøn farve du har valgt.
  Majbrit

  SvarSlet
 7. Hej Lea
  God kamp med hulmønstrene,jeg har købt Addi lace rundpinde,det har hjulpet gevaldigt på mit hulstrik ,dejlig farve du har valgt,den skal jeg da vist have på indkøbssedlen :))

  SvarSlet
 8. fede farver, synes nu hulmønster kan være meget hyggeligt engang imellem :-)

  SvarSlet
 9. Lækker farve og hulmønstret giver en fin lethed. Jeg vil følge spændt med...

  SvarSlet
 10. En vidunderlig farve du har valgt,en av mine favoritter ;) Ha en fin påske . Hilsen Beth

  SvarSlet