søndag den 10. marts 2013

S for søndag, sne og straf-strik

Det er ikke fordi vi har fået meget sne her - nogle få fnug er det blevet til. Andre er sneet inde! Jeg lader bare som om jeg er sneet inde og sidder i min strikkestol og har absolut ingen planer om at foretage mig meget andet end at strikke. Ihvertfald ikke før klokken 22.45, hvor jeg skal møde på arbejde!

Eftersom jeg stadig skammer mig over den grimme hals på Amalie, strikker jeg strømper. Det er jo straffen for ikke at tage sig sammen til en ordentlig finish! Det kan aldrig gå helt så galt med strømper....

Strafudmålingen er ikke fastsat endnu! Må lige høre min indre advokat om, hvorvidt vi taler hele marts måned eller om straffen eventuelt kan omregnes i x antal strømper.
Tre par undervejs. Jeg sagde, at det ikke kan gå helt galt med strømper..... Lidt galt kan det dog godt gå. Som feks når man strikker et par gule Tadpoles på pind 2,5 og de bliver lige små nok. Eller når man strikker Dragonfly på pind 3 og de bliver lige store nok.

Løsningen er at jeg køber nyt grej. En 80 eller 100 cm rundpind på 2,75 mm. Jeg har været en tur rundt på nettet for at finde en og nu skal jeg blot lægge den i kurven og klikke køb! Skal bare liiiige tjekke, om der skal mere med i søndagskurven!

18 kommentarer:

 1. Ha ha - gå aldrig ned på udstyr, bare lige klik klik, - og så har man brugt en hulens masse penge :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig, man må ikke gå ned på udstyr!!!

   Men jeg beherskede mig, Sigrid! Købte kun tre rundpinde!

   Slet
 2. Jeg synes, du straffer dig selv hårdt, Lea - hvis det virkelig er en straf for dig:-) Det ville det være for mig!
  Godt, at du så bare med et par klik kan få lidt belønning alligevel!

  SvarSlet
 3. Jeg havde tudet ned i strømpegarnet hvis det havde været min straf,og så havde jeg aldrig aldrig aldrig mere sjusket med mit strik,god idè med pinde i kvarte mål,jeg plejer at bestille ved nidaros-handel,så bliver jeg ikke fristet til mere garn-hi hi,og så er de billige i porto

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, jeg ville gerne se dig og en hel pose vådt strømpegarn, Gitte!

   Nej, altså, du må da ikke henvise mig til webshops, jeg ikke kendte til i forvejen.....måtte jo lige kigge ind. "Heldigvis" havde de ikke de kvarte mål, så jeg slap for at handle der også.... :-)

   Slet
 4. Du finder da nok på mere til søndagskurven. Ja, det er farligt at være på webshops, måske knap så farligt som at komme til håndarbejdsmesse som der er i Middelfart næste weekend. Nu må vi se hvor fristet jeg bliver. Jeg mangler jo ikke noget.
  Nå, men for at vende tilbage til strømperne som du ellers har strikket mange af, så plejer jeg at få stivet min selvtillid af hvis jeg har lavet noget nøj og så laver noget i en fart som jeg er god til. Det bliver så strømper på min strikkemaskine.

  SvarSlet
 5. Nemlig, strømper er gode for selvtilliden :-)

  Jeg skal "heldigvis" arbejde hele næste weekend, så ingen fristende farlig messe til mig!

  SvarSlet
 6. Lea, din seje strømpestrikker :-)
  Hvor er de fine alle dine sokker!! Du er altså sej!!
  Jeg har lige købt nye pinde, inkl 2,75, dem glæder jeg mig til at teste :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, der kommer såmænd mange flere strømper - snart!

   Jeg har set dine nye pinde; de er garanteret superlækre, men til magic loop foretrækker jeg Addis "faste" rundpinde; jeg slås nemlig for meget med "samlesættene" som jeg ikke synes glider lige så godt i overgangen som Addis gør.

   Slet
 7. Lækre strømper du får lavet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak; mine fødder er dejligt varme og det er skønt at have en hel skuffefuld!

   Slet
 8. Du får strikket nogle fine strømper, det ene par efter det andet, så straf eller ej, så er resultatet lækkert.

  Træls med den halskant på Amalie, det er så irriterende, når det driller. Hvis den er for stor, hvad så evt. med en hæklet kant, det hjælper nogle gange synes jeg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg hæklede rundt i halsen med det samme og det hjalp desværre ikke :-(

   Ja, det er dejligt med de efterhånden mange par strømper, men nu må der vist andet på pindene! Samtidig med strømperne forståes!

   Slet
 9. Det er da smukke strømper der kommer ud af din straf, ville nok ikke kalde det en straf. Men det kan være svært at ramme den rigtige størrelse, og du har fortjent at komme lidt i indkøbskurven, med alle de sokker du har strikket på det sidste.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er godt, der kan komme noget godt ud af at sjuske.....mine fødder er ihvertfald dejligt varme fordi der altid er strømper nok at vælge mellem!

   Slet