torsdag den 14. marts 2013

Nyt grej - nyt strik

I søndags var jeg en tur rundt på nettet for at finde pinde i kvarte størrelser. Jeg landede ved Sigiline, der havde den pind jeg var på jagt efter. Nemlig en 80 cm Addi rundpind str. 2,75 mm. Når nu jeg var der, bestilte jeg også en 2,25 mm og en 3,25 mm. Idag landede de i min postkasse.
Addi er mit favoritgrej! Hvis man kan elske en strikkepind, så elsker jeg Addis! Og med disse nye størrelser er jeg ved at være dækket ret godt ind! Jeg har ikke fundet de kvarte størrelser i nogle af de fysiske butikker jeg plejer at handle i; selvfølgelig må der være nogle derude, der har dem, men jeg måtte altså på nettet. Tre rundpinde, porto og forsendelse ialt 145,00 kr. Det er da helt ok!!!

Det er strømpestrikkeriets skyld, at jeg manglede en 2,75 mm. Efter jeg er begyndt at strikke strømper med diverse hulmønstre og snoninger, har jeg erfaret, at nogle mønstre gør noget ved størrelsen, så selvom jeg slår de sædvanlige 64 masker op, ender den færdige strømpe måske med at være et halvt nummer mindre end de helt almindelige glatstrikkede. Og så kniber det med at få presset min størrelse 41 i strømpen. Her vil den nye pind gøre en forskel! Den Voksne Datter har fået de gule Tadpoles; det passede hende meget godt at strømperne ikke passede mig!
Igår aftes var jeg i strikkecafé i Garn10. Strikkede de sædvanlige meget få pinde, snakkede meget og købte lidt garn! Nu skal det nemlig være.....selvom jeg har fået nyt grej til strømpestrik, må der andet og mere på pindene. Jeg har længe villet strikke Color Affection og det gør jeg så nu!

12 kommentarer:

 1. Hun er heldig med de flotte strømper:-) Spændt på at se dit strikkeprojekt.

  SvarSlet
 2. Det sjal bliver helt sikkert flot. Men har du allerede udstået straffen ?

  SvarSlet
 3. Hej

  Fede farver til det sjal, det glæder jeg mig til at se.

  Det var en heldig en sin fik din flotte strømper.

  SvarSlet
 4. Det sjal er også i mine tanker, og sjovt nok også gule sokker. De er ret fede!!

  SvarSlet
 5. Tak for igår, det var hyggeligt

  SvarSlet
 6. Dejligt med strikkepinde,jeg elsker også mine Addi,Geilsk har dem vist også i kvarte str-jeg har også strikket color of affection,mit blev lidt lille,jeg kunne sagtens være gået op i pindestr.Fede strømper de gule,og glad for at se at du har udstået din straf,var jo lige ved at skrive til den nye pave om han ikke kunne gøre noget,da det jo endte med at vi skulle ud og finde et tusindben til alle strømperne

  SvarSlet
 7. Addi er osse så absolut min favorit ... skønt med nyt udstyr, det må man aldrig gå ned på.

  SvarSlet
 8. Skønne strømper.
  Addi kan jeg ikke undvære.....slet ikke.

  Color Affection ser meget spændende ud , hvilket garn strikker du i .....????

  Kh Jane

  SvarSlet
 9. Skønt med godt værktøj.
  jeg tror ikke jeg kender colour affektion - så jeg glæder mig til at se den :o)

  SvarSlet
 10. Godt at du har fundet det rette udstyr så du kan blive tilfreds med dit arbejde og du har sikkert udstået straffen siden du har købt garn til Color Affection. Den har jeg også liggende på pindene, men er sigesom gået død i det. Jeg har ikke trævlet op endnu, mennnnnn jeg påtænker at gøre det. Nu vil jeg ikke tage modet fra dig hvad jeg heller ikke tror at jeg gør, for jeg synes at sjalet er vildt flot og er spændt på at se mere til dit.

  SvarSlet
 11. Skønt sjal og fine farver du strikket det i. Det bliver lækkert.
  Jeg er også fan af addis rundpinde. Strikker aldrig med andet.

  SvarSlet
 12. Det er også mine bedste pinde de Addi Turbo, tror da også jeg lige skal kigge ind på den side.
  Og kan se at straffen er udstået og du er på fri fod igen, det ser spændende ud det sjal.

  SvarSlet