mandag den 6. maj 2013

Så gik der tid med det.....

......og det var ikke strikketøjet tiden blev brugt på. Først og fremmest skulle Yngstesønnen konfirmeres - dernæst skulle GammelMor her lige komme sig over en altoverskyggende træthed. Ekstravagter på job gjorde krav på de timer, jeg ellers skulle have samlet kræfter i. Og således gik der rask væk 3 uger uden tid og overskud til at strikke og blogge.

Nu lysner det (vist) lidt; ihvertfald har jeg strikket nogle pinde på Syren og nu skal der lukkes af til ærmegab.
Et par Prinsesser mere er på vej; jeg synes den lyse gule (Skumbanan hedder den ved Garnudsalg) er skøn, men eftersom det bestemt ikke er en farve, der klæder mig, må jeg nøjes med den i små doser :-)

Måske skal jeg tage alt i små doser mens jeg venter på at blive energifyldt og overskudsagtig igen..... Et lille blogindlæg er en start. Og eftersom jeg har købt garn, er der endnu et indlæg på vej. I morgen måske; nu skal jeg nemlig snart på arbejde, så ikke mere herfra idag!

11 kommentarer:

 1. Dejligt at du er på ved tilbage og prinsesserne er skønne.

  SvarSlet
 2. Uh ha ja det arbejde stjæler megen god fritid med strikkepindene , men det må vi vist ikke klage over ;-) Godt du er ovenpå igen og dejligt med et indlæg :-) Håber i havde en dejlig konfirmations dag :-)

  SvarSlet
 3. hej Lea
  Gammelmor - nu har jeg hørt den med ;oD - men jeg håber du snart kommer i vigør igen, fuld af energi her i foråret.
  Tillykke med sønnen og konfirmationen :o)
  og så er jeg enig med dig - skumbanan er en skøn farve at sætte op mod andre farver. Den giver et godt pift til fx mørke farver. Men alene kan den være svær.

  SvarSlet
 4. Håber snart der er tanket op, så vi ser mere ;0) de der prinsesser ligger klar til at blive strikket her også, efter jeg så dine lilla, det er lige mig. Men skal lige være færdig med et par ting :0)

  SvarSlet
 5. Du er savnet, når der er for langt mellem dine indlæg, så velkommen tilbage.
  Ja, den gule er der vist ikke mange vinterblege der kan bruge.

  SvarSlet
 6. Tillykke med yngstesønnen.
  Forhåbentlig får du lidt mere tid til at strikke og passe på dig selv, det er der behov for, specielt, når man arbejder så meget, som du gør

  SvarSlet
 7. Dejligt at læse at det lysner lidt og et tillykke med sønnen. Sådan en konfirmation kan godt trække nogle ekstra tænder ud!

  SvarSlet
 8. Tillykke med jeres søn, dejligt når sådan en konfirmation er overstået - pas godt på dig selv, er sikker på vi alle gerne hænger på til du har overskud til blog og strik igen
  Knus Gitte

  SvarSlet
 9. Dejligt med lidt nyt fra dig igen Lea!! Og atter med lækre ting på pindene :-)
  Tillykke med sønnen og at du nu forhåbentligt har lidt mere tid!

  SvarSlet
 10. Tillykke med din søn. Jeg håber i havde en dejlig dag.
  Strikke kan man altid og for en gammelmor er du nu fint produktiv synes jeg.

  SvarSlet
 11. tillykke med sønnen og godt med både egenomsorg i for af nyt garn og tiden til at komme ovenpå igen..
  Glæder mig til at se hvad du smider på pindende

  SvarSlet