tirsdag den 7. maj 2013

Egenomsorg :-)

I lørdags var jeg i strikkecafé i Garn10. At tilbringe en dag hos Helle i selskab med en masse strikkende og snakkende kvinder, var lige hvad jeg trængte til. Det gjorde ikke oplevelsen mindre skøn, at en flok Samsø-strikkere var på udflugt og havde sat god tid af til strikkecafeen.

Eftersom der ikke er en eneste garnbutik tilbage på Samsø, skulle de skønne strikkere selvfølgelig have fyldt lagrene op, så der var travlt i butikken...... Faktisk var jeg ved at være lidt bekymret for om de ville ribbe samtlige hylder, men så galt gik det heldigvis ikke!

Da jeg havde strikket de obligatoriske fire pinde på det medbragte strikketøj og travlheden i butikken havde lagt sig, skyndte jeg mig til hylderne - udover det gode selskab, var garnkøb nemlig også en del af lørdagens egenomsorg!

Man skal ikke tro, jeg blev fristet af friske, glade farver; næh, jeg valgte de farver, der matchede trætheden og som berettiger min søster til fortsat at kalde mig Moster Leverpostej........
Truffle og Oatmeal og en smule Donkey. Planer har jeg nok af; både til ensfarvet og til stribet! Og da jeg er vild med de brune - og især de gråbrune - farver (også når jeg ikke er træt!), kan det vist kun gå for langsomt med at slå masker op.......

Men nu skal jeg allerførst dyrke lidt mere egenomsorg. Denne gang i strikkecafé i Garnshop Galten. Om der kommer mere garn med hjem vil tiden vise. Jeg mangler ikke, men jeg trænger!!!!!

9 kommentarer:

 1. Egenomsorg er absolut nødvendigt, med regelmæssige (gerne korte) mellemrum.

  SvarSlet
 2. Fra gammelmor til moster leverpostej, kært barn har mange navne og jeg synes bestemt ikke du er nogen moster leverpostej. Det er flotte farver du har købt og kedelige er de absolut ikke. Jeg kan fortælle dig at farven truffle ifølge Charlotte Tøndering er noget af det mest eftertragtede, så der må være mange leverpostejs mostre rundt omkring. Jeg er selv en af dem.


  SvarSlet
 3. Dejligt med stik og hygge.
  Syntes det er nogle lækre farver du har købt.

  Yt.

  SvarSlet
 4. Det er nemlig HELT rigtig. Der er vist ikke nogen af os strikkere der mangler men man TRÆNGER altså bare engang imellem til noget nyt og lækkert ... :o)

  SvarSlet
 5. Lækre farver. Det er også de toner der pryder mit garnskab. Man kan aldrig få for megen egen-omsorg.

  SvarSlet
 6. En eller anden lørdag gør jeg alvor af at komme forbi Garn10, det lyder som et vildt hyggeligt sted! Jeg er også vild med brun grå. Den er ikke det mindste trist
  Moster Leverpostej...... ha ha, søster humor når det er bedst.

  SvarSlet
 7. Egenomsorg skal der til.
  Har du set, der er Uldfestival i Saltum i weekenden ? og at der er åbent hus hos garnudsalg.dk ? (flere muligheder for egenomsorg). ;oD
  ok - jeg kan se, der også er 'vandhuller' i nærheden af hvor du bor ;oD
  spændende hvad mere du finder på ..

  SvarSlet
 8. Heldigt vi strikkere kan gøre noget ved det, når vi nu trænger ;)

  SvarSlet
 9. Skønne farver - ærgerligt for mig at de var købt ;-)

  SvarSlet