tirsdag den 14. maj 2013

Rejsestrik

Rejse er måske så meget sagt; jeg skal såmænd bare med bus. Til København. Snart!

Klokken 06.45 kører bus 888 fra Aarhus Rutebilstation og ca. 3,5 time senere kan jeg stå af i Kastrup Lufthavn. Måske vil nogle sige: jamen, det er jo ikke København; det er Amager......

(Ja, men for mange af os jyder er ALT derovre i den østlige del af Sjælland altså København. Basta. Ligesom Jylland i mange københavneres øjne udelukkende består af landbrugsjord. Og mørke!)

Faktisk er jeg født i København (altså på Frederiksberg, men det er jo København, ikk?). Og selvom det er mange, mange år siden vi flyttede til Jylland, føler jeg mig hjemme i København. Nu er det efterhånden nogle år siden jeg sidst har været der - det skal blive så godt at komme derover igen!

Den Voksne Datter flyttede til København (Amager) tidligere på året. Det er på høje tid jeg kommer over og ser hvordan hun bor! Det er også på høje tid jeg får pakket. Og kommer i seng. Kvik kører mig til Aarhus.....om fem timer!

Det eneste, jeg har forberedt, er mit strikketøj. Det skal bare være enkelt og fylde mindst muligt. Derfor har jeg slået op til et par strømper. Jeg får hverken tid eller lyst til at strikke ret meget. Jeg skal kramme min datter, nyde hovedstaden og besøge et par garnbutikker......

Datteren har tjek på det: der er 8 minutters gang fra hendes lejlighed til Rasmillas butik. Og 36 minutters gang til Sommerfuglen. Og hun har faket at være begejstret for at skulle med mor i garnbutikker! Og jeg har været sød og kun nævnt disse to butikker for hende! Måske bliver hun overrasket.......
Nu smider jeg lige lidt tøj i kufferten (som altså bare er en stor taske, men det lyder mere rejse-agtigt at kalde den en kuffert) og så tror jeg såmænd, jeg er klar til at indtage først sengen, dernæst bussen og derefter København!!!

12 kommentarer:

 1. Jeg er også begejstret for København, har boet på Vestegnen i mange år og savner det stadig.
  Da jeg for fem år siden flyttede tilbage til Aalborg, var der en kollega, der spurgte, om jeg skulle hjem og overtage min fædrene gård????
  Rigtig god fornøjelse

  SvarSlet
 2. God tur til københavn håber, at du får nogle skønne dage... Det er sørme da også længe siden at jeg har været i københavn selvom jeg jo bor en anelse tættere på end dig :-)

  SvarSlet
 3. Godmorgen Lea
  Håber du får nogle fantastiske dage over there-jeg er nu svært glad for at være jyde-de kjøvenhavnere er vist nogle hurtige nogle-smiler
  Køb en masse omsorgsgarn,og nyd din datter :))
  Knus Gitte

  SvarSlet
 4. Hej

  Det lyder som en rigtig dejlig dag du går i møde men en masse af de ting du holder af. Så kan man vist kun sige at det er vind vind dag. Fedt, håber den bliver som du drømmer om.

  SvarSlet
 5. Rigtig god tur. Der er intet som en mor/datter dag. Nyd det.

  SvarSlet
 6. God tur og hvor må det være skønt at gense og besøge:-)

  SvarSlet
 7. God tur , håber du får nogle dejlige dage :-) Og masser af garn he-he

  SvarSlet
 8. Håber du har en dejlig tur - for mig er "det hele" også København:-)

  SvarSlet
 9. God tur og nyd det jele - i mange år var hele Sjælland synonymt med København her i huset. Nu har vi lært det når vi besøger min veninde på Stevns.

  SvarSlet
 10. God tur - jeg håber du er kommet godt afsted. Jeg skal også altid forbi Sommerfuglen, når jeg er i København.

  SvarSlet
 11. Jeg håber i får nogle rigtigt hyggelige dage sammen. Nu kommer det fine vejr jo også. Rigtig god tur.

  SvarSlet
 12. ha ha ha, hvor er du sød sådan at underdrive :-D

  SvarSlet