lørdag den 11. maj 2013

Nogle gange.....

....kan det have sine fordele at arbejde i weekenderne! Takket være min vagtplan, slipper jeg for at tage til Gug og gå amok i garnkøb! Hvor heldig kan man være? Ja, Lucky Me - eller not!!!

Nå, men heldigvis kan jeg købe den lækre højlandsuld lokalt, til andre priser, javist, men det bliver garnet jo ikke mindre lækkert af; bare dyrere! I tirsdagens strikkecafé købte jeg den smukke Silver Grey. Lige nu slås den med Oatmeal (på cone) om at komme først på pindene; kampen bliver nok først afgjort i morgen eftermiddag når jeg står op.......
Der er også kamp mellem modellerne....... Og mens jeg tænker og træffer beslutninger, nyder jeg en skive af det nybagte stenalderagtige brød. Frø, kerner, nødder, æg og olie, slambam ned i en skål, røre, røre, ind i ovnen, ud igen og ih, hvor det smager!
Den lyserøde tager form. Ret- og vrangriller er strikket og nu er det ren rib. 2 ret, 2 vrang, 2 ret, 2 vrang.......hyggeligt!

Jeg drikker stadig kaffe i ubeherskede mængder! Men når trangen til noget sødt dukker op - og når jeg nu ikke griber til kagefad eller slikskål -  kan jeg ikke komme i tanker om noget bedre end en kop te fra enten YogiTea eller Pukka.

Pukkas variant peppermint & licorice er som flydende lakrids med pebermyntesmag - og det er altså godt! Og det holder lækkersulten fra døren i timevis! Og det er altså også godt!

Nu kalder strikkestolen; foran mig ligger en times strikketid før afgang til nattevagt. Og i morgen, hvor mange af jer lader jer friste i Gug, ligger jeg i min seng og sover - måske drømmer jeg lidt om, hvor meget garn jeg ville have købt, hvis jeg havde haft muligheden for at komme derop, men det bliver ved drømmen.

Og det er nok også meget godt!

8 kommentarer:

 1. Jeg vil glæde mig sammen med dig, min tid (og pengepung) rækker heller ikke til en tur til Nordjylland. God arbejdslyst!

  SvarSlet
 2. Jeg er også heldig at have arbejdsweekend:-)

  SvarSlet
 3. Uh, jeg synes også den er hård. Både Gug og Saltum trækker, men jeg vil ikke. Jeg skal bare gå ind og kigge på min reol fuld af garn, og drømme om Fanø hvor jeg skal have sjalkit med hjem. :)

  SvarSlet
 4. Også heldig her at Gug og Saltum ligger alt for langt væk :( Glæder mig til at se hvad der bliver ud af det garn, Oatmeal farven er jeg helt vild med.

  SvarSlet
 5. Gug og Saltum ligger da ikke langt væk ;o)
  men trøst dig - der kommer gentagelser af begge dele næste år. Det er vist en fast forårstradition. Og ellers er priserne på nettet heller ikke særligt høje - så chancen er der året rundt, så at sige.
  Kampen mellem modellerne kender jeg også. Jeg er totalt gået i sort over at skulle vælge. Der er alt for meget at vælge imellem ;oD

  SvarSlet
 6. Jeg bor ganske tæt på både Gug og Saltum, men har alligevel valgt at blive hjemme
  Forhåbentlig finder du snart den helt rigtige model til den smukke Silver Grey

  SvarSlet
 7. Jeg gik også glip af både Gug og Saltum. Måske kan vi følges ad næste år.
  Din lyserøde strik bliver altså supersød. Utroligt så jævnt og flot du strikker. Maskerne ligger som perler på en snor.
  Silvergrey og Havregrød er begge flotte farver, spændende hvad du vælger at strikke af dem.
  Teen lyder lækker. Jeg kender godt yogi teerne, men Puka har jeg til gode at prøve, så sådan en pakke, skal jeg vist have købt i morgen.

  SvarSlet
 8. Den te skal prøves, jeg er så lækker sulten for tiden at det snart går galt....

  SvarSlet