tirsdag den 17. september 2013

Det er stadig svært....

....så Ravello er ikke kommet på pindene endnu!

Der bliver ved med at dukke fine farvekombinationer op, men jeg kan se, at jeg har en tendens til at vælge Oatmeal og Donkey og sætte en tredie farve til de to.

Nu er der jo heller ikke noget, der haster - faktisk prøver jeg at tage mig sammen til at strikke monogamt på Daffodil. Det har jeg varierende succes med......men første ærme er da næsten færdigt (og jeg prøver at lukke øjnene for, at det måske er lidt dumt at strikke ærme på rundpind når resten strikkes frem og tilbage for det har betydning for min strikkefasthed om jeg gør det ene eller det andet.....måske bliver ærmet for smalt til at passe i ærmegabet.....nå!).

Da jeg er ramt af en træls omgang med forkølelse/hovedpine/ondt i halsen, fik jeg en akut trang til at strikke noget at varme hals og skuldre i, så jeg slog op til Stripes to keep me warm. Her voldte farvevalget ikke så store kvaler - jeg havde besluttet at strikke den i Rasmillas Yndlingsgarn fra lageret og fandt hurtigt de farver jeg ville bruge.
Og det ledte så hen til en en fin farvekombination til Ravello.......måske.......igen er det Oatmeal og Donkey; her tilsat Red Currant. Meget smukke farver sammen, synes jeg!

8 kommentarer:

 1. Forstår udemærket dilemmaet med farvalg. På Pinterest har jeg læst om et tip med at fotografere garnet (de 3 farver ved siden af hinanden) i sort/hvid. Hvis man kan se forskel på farverne stadigvæk, komplementerer de hinanden fint. Nogle gange kan den ene farve næsten opsluge den anden, når man først får strikket det op.

  SvarSlet
 2. Jeg er da noget spændt på, hvad du ender op med af farver til Ravello :-)

  SvarSlet
 3. Dit tørklæde ser flot ud.

  Ja det gør farverne også - dit nyeste forslag er lige min smag - altså ikke for at forvirre dig ;-)

  SvarSlet
 4. Skønne farver ... det er virkelig svært nogen gange.

  SvarSlet
 5. skønne lækre farver :-) og ja det med at vælge kan altså godt være svært men samtidig er det jo også en skøn proces :-)

  Håber du snart får det bedre.. mon det er den influenza der er kommet forbi dig der husere i øjeblikket... Håber ikke, at det er den jeg selv er ved at blive nedlagt af :-)

  SvarSlet
 6. Det er rigtig fine farver sammen. God harmoni.

  SvarSlet
 7. Rigtig god bedring Lea, dine farver er som altid skønne!

  SvarSlet
 8. Jeg elsker dine strikkeovervejelser, Lea, de kan altid få et smil frem hos mig ;-)

  Det tørklæde bliver super fint og jeg er sikker på, at du nok skal finde frem til en skøn Ravello farvekombination i rette tid :-)

  SvarSlet