lørdag den 21. september 2013

Jeg er ikke på Fanø!!!

Næh, jeg hygger mig såmænd herhjemme! Er nemlig så heldig lige at have en enkelt fridag mellem en række nattevagter. Og sådan en "halv friweekend" er da bedre end slet ikke at have fri..... Næste weekend har jeg slet ikke fri, så tro mig; jeg nyder denne lørdag!

Nå, men jeg hygger mig som nævnt. Strikker. Kigger på garn og opskrifter. Trævler op.

En model, der ikke bliver trævlet op er Sommer i Tokyo 2 - eller, det tror jeg da ihvertfald ikke den gør! Jeg er meget glad for min 1´er, så en 2´er er velkommen i garderoben!

Iøvrigt er næste KAL i Lindses Ravelrygruppe mønsterstrik og der er et par stykker, der vil strikke Sommer i Tokyo - så jeg må da lige tage mig sammen og være med der :-)
Jeg blev grebet af et øjebliks vanvid og overvejede at finde garn frem til en en tredie udgave; men sådan et øjeblik er jo hurtigt passé og jeg har ikke fundet garn frem......kun kigget................lidt!

Kiggede også på de andre ufoer i kategorien mønsterstrik; de er dog blandt de heldige i denne "be-nice-eller-bliv-trævlet-op" sortering af ufoer. Jeg mangler ellers en pind 3,5 - men der er andre, mere kedelige ufoer, der må slippe en pind!

11 kommentarer:

 1. Wow!! Tokyo nr. 2 ser ganske lovende ud!!!

  SvarSlet
 2. Den må du da ikke trævle op - meget smukke farver, du har valgt!
  Jeg er heller ikke på Fanø, men har alligevel en god weekend:-)
  Fortsat god (fri)lørdag!

  SvarSlet
 3. Det er rart at høre at ikke alle har travlt på Fanø i denne weekend. Jeg nyder det også hjemme med en weekend helt uden planer.
  Det er rart at få sorteret lidt i ufoerne. Det på billedet ser nu fint ud.

  SvarSlet
 4. Jeg er desværre heller ikke på Fanø - jeg er på job hele weekenden.
  Jeg er da godt nok vild med din Tokyo 2, sikke nogle fantastiske farver, du strikker i.

  SvarSlet
 5. Heller ingen Fanø her. Dejlige farver. En del af glæden ved at strikke er farverne. Skønt at bruge tid på at spekulere over dem ;-)

  SvarSlet
 6. Ravello er en meget flot bluse. Jeg håber du finder ud af det - ellers må du lave 2 :-)

  Sommer i Tokyo 2 bliver rigtig flot. Utrolig som blusen forandrer sig alt efter hvilke farver mang vælger.

  Håber du nød din lørdag (det gjorde jeg - på Fanø :-)
  - og god arbejdslyst i dag.

  SvarSlet
 7. Jeg er desværre heller ikke på Fanø, havde ellers planlagt det, men måtte fravælge det på grund af en nyopereret skulder.
  Dejlige farver du har valgt din Tokyo nr. 2.
  Fortsat god strikkedag.

  SvarSlet
 8. Den bliver så lækker den Tokyo2,fede farver du har valgt til den,her har den heller ikke stået på Fanøtur,men lidt strik og nåh ja lige en opstart på nyt,det bliver ikke vist frem før jeg er sikker på den ikke ender som en UFO,hmm har vist fået gang i rigeligt,så find endelig garn frem til en Tokyo3 ,det kunne være sjovt at se hvilke farver den skulle have :))

  SvarSlet
 9. Den Tokyo ser bare flot - virkeligt fine farver! Jeg har helelr ikke været på Fanø - strikkefestivalen er efter min opfattelse blevet flyttet så den nu falder oveni den årlige Ravn-weekend. Engang lå den weekenden efter Ravneweekenden.

  SvarSlet
 10. Meget smukke farver du har sat sammen til Tokyo.

  SvarSlet
 11. Neii - siger du det ? en gruppe hvor man strikker Sommer i Tokyo ? mon ikke jeg lige skulle omkring og kigge nærmere på den ? det tror jeg !
  Fanø var fin - men det er en strikkedag hjemme nu også. :o)

  SvarSlet