søndag den 15. september 2013

Hvor svært kan det være?

Ja, det var Kvik, der spurgte sådan, da jeg (igen) idag fandt garn frem og prøvede at nå frem til hvilke tre farver, der var bedst sammen til et nyt projekt.

"Du skal jo bare tage en beslutning, skat" sagde han. Øh, ja....lige netop, tænkte jeg, og kunne ikke med min bedste vilje se det enkle i den sag!!! For pokker, jeg troede da han kendte mig efterhånden!

Jeg tog kun omkring tyve forskellige farver frem! Det var rigeligt! Havde jeg nu fundet matematik morsomt, ville jeg have lavet en rask lille udregning på hvor mange kombinationsmuligheder, der er i spil....... Men jeg synes ikke matematik er morsomt! Jeg synes heller ikke det er nemt at vælge farver! Men tror alligevel, jeg nærmer mig.......


Jeg kan bedst lide den øverste og den nederste kombination; begge med den mørklilla Tyrian og den lyse Oatmeal og så enten den ene eller den anden brune....... (farverne er mørkere irl end på billederne). Men altså, der er jo mange flere muligheder end de her viste (disse er blot de billeder, hvor kameraet nogenlunde kunne fange farverne).

Kvik fortsatte med at kloge sig en stund endnu...... Faktisk holdt han først op, da jeg mindede ham om hans svar, da jeg forleden spurgte, hvilken farve de næste strømper jeg strikker til ham, skal være: "hm, det ved jeg ikke; det er da svært; der er jo så mange pæne farver". Ja, Kvik; det er svært at tage farve-beslutninger!

 Modellen, jeg skal vælge farver til, er iøvrigt Ravello.

13 kommentarer:

 1. Så kan de lære det de kloge hoveder,jeg er helt vild med Tyrian,den er simpelthen så smuk,af dem du viser havde jeg valgt det nederste billede :)),spændende hvad du ender med,måske ligger der gode bud på ravelry fra andre som har strikket den ???

  SvarSlet
 2. Ravello er SÅ smart! Til mig selv, ville jeg vælge de to grå nuancer plus camel. Og ellers det nederste foto:-) Glæder mig til at se din færdige model! Mvh Helle

  SvarSlet
 3. Ravello ser spændende ud ( måtte lige omkring Ravelry og tjekke, straks lagt i favorit )
  Ja farvevalg er svært og individuelt :-) jeg er vild med din midterste kombination, spændende at se dit valg.

  SvarSlet
 4. Det ER svært. Jeg er noget impulsstyret, når jeg skal vælge. Så jeg ville umiddelbart dykke efter nr 2. Begynder jeg at tænke, kommer jeg i tvivl, og så ender jeg med at måtte strikke af alle kombinationerne ;o)

  SvarSlet
 5. Ja, det der med farver er altså svært - der er mange udfordringer i valget.
  God fornøjelse med Ravello!

  SvarSlet
 6. Det ER svært, men også sjovt :-)

  SvarSlet
 7. Ja farveleg kan både være sjovt og nervepirrende ;-) jeg kan godt lide de 3 farver sammen på billede 1, men til Ravello synes jeg at det er pænt med 2 farver der harmonerer godt og så en kontrast, så billede 2 får min stemme ;-) glæder mig til at se hvad du beslutter :-)

  SvarSlet
 8. Jeg kan lide alle tre kombinationer ;-)
  Jeg synes forøvrigt, Ravello er ret lækker, og der er jo mange gode bud på farvesammensætninger på ravelry

  SvarSlet
 9. Uha ham Kvik lyder som en jeg kender godt......;-0

  Jeg ville helt sikkert vælge den nederste kombination til den i øvrigt hammer flotte Ravello, den må på den uendelige laaaange to- do liste

  SvarSlet
 10. Det bliver da en lækker bluse. Jeg synes bestemt også at det er svært at vælge farver. Personligt ville jeg vælge den nederste, så jeg er spændt på at se hvad du vælger.

  SvarSlet
 11. Ajjj hvor nogle flotte farver, alle sammen, af mig får du ingen hjælp, for du kan bruge dem alle sammen :-)

  SvarSlet
 12. Hvor er den flot, sådan en Ravello - jeg er helt vild med den nederste kombi, men det kan vist ikke komme bag på nogen :-)
  Tag det roligt, lige pludselig kommer ånden over dig, når du har gået og tygget lidt på det - og så kan du bare se, hvaffor en, det skal være :-)

  SvarSlet