onsdag den 29. december 2010

En skønne dag....

....er det måske mig, der her på bloggen kan skrive, at jeg leder efter en opskrift, der er udfordrende nok til jeg gider lave den. Og måske skriver jeg en dag, at jeg lige strikkede en model med både Aranmønster og Jaquardborter på en weekend. Eller to par strømper mens jeg så en kortfilm :-)

Men her og nu er jeg bare glad for at jeg har strikket en strømpe uden problemer. Og jeg leder efter opskrifter på bluser, der er nemme nok til jeg gider (tør) strikke dem. Og jeg kan overhovedet ikke se film mens jeg strikker medmindre jeg udelukkende strikker ret, som når jeg laver huer på rundpind. Og kommer jeg nogensinde dertil at jeg kan strikke en kompliceret bluse på en weekend? Usandsynligt. Uh, der er lang vej til jeg bliver hardcore-strikker, men er sikker på, at vejen bliver interessant!

3 kommentarer:

 1. Hejsa, jeg har lige "fundet dig" og jeg glæder mig meget til at følge dig. Vi er nogenlunde på samme sted i vores strikke liv :) Jeg har også overvejet en blog men det er stadig kun under overvejelse.

  SvarSlet
 2. Hej Hanne
  Ih, jeg håber din blog kommer fra overvejelsesfasen og ud i det virkelige liv, så jeg også kan følge dig. Dejligt at jeg ikke er den eneste, der er ny i strikke-livet :-) Skønt at der er så mange dygtige, inspirerende strikkere, men sørme også rart at finde nogle "man er på niveau med". Så god fornøjelse med din blog - den vil jeg glæde mig til.

  SvarSlet
 3. Fedt at du allerede strikker strømper som nybegynder.
  At strikke strømper er ikke altid lige let. Ikke alle kan finde ud af det der med 4 strømpepinde.
  Boxere...elsker boxerhunde...du er heldig at have to.

  SvarSlet