tirsdag den 28. december 2010

Nyt garn

Der er kommet en anelse mere garn på lager :-)

Fik et nøgle Kauni i julegave af "Kvik"; havde selv udpeget det, så farven var jo helt rigtig: lilla og grønne nuancer. Det skal bruges til et sjal eller tørklæde med huller (tror I garvede strikkere kalder det oste-sjal/tørklæde, når der er huller i værket) og skal filtes.

Igår var jeg i Ry og handle lidt her. Som altid når jeg kommer i en skøn garnbutik med et flot udvalg, bliver jeg handlingslammet og står bare og nyder!!!!!!! Vil købe det hele, men det rækker pungens indhold ikke til og jeg må være fornuftig og kun købe det jeg kom for.

Og eftersom jeg nu er blevet strømpestrikker, måtte jeg naturligvis have mere strømpegarn og valget faldt på Arwetta; 4 nøgler i glade farver (2 pink, 1 orange og 1 vandmelon eller hvad jeg nu skal kalde den farve) og så mine første Knit Pro strømpepinde (str. 3½). Glæder mig SÅ meget til at tage dem i brug.

Kaunigarnet er nogenlunde fint gengivet farvemæssigt på billederne, men Arwetta er knap så "hidsigt" i farverne i virkeligheden som de fremstår på billederne - nå, pyt, glade farver, synes jeg, og så er det dejligt blødt - det kan da kun blive lækre strømper........                                             

1 kommentar:

  1. Lækkert garn - glæder mig til at se de omsat i smukke klæder til fødder og hals.

    SvarSlet