lørdag den 15. januar 2011

Ferie forude....

Yes, det er min friweekend og så har jeg endda et par feriedage i næste uge, så hvem har oceaner af tid til at strikke den næste uges tid? Mig, mig, mig.....

Skal have færdiggjort et par ting (tørklæde, strømper og to huer, der lige mangler et par pinde) og startet nye småting op: strømper (i lime og pink Arwetta), vanter, der skal filtes (i mørklilla Lima fra Hjertegarn) og så skal jeg have fundet noget at bruge mine sølle 50 g. Indiecita på (og det bliver nok et par små fine pulsvarmere).

Yngstesønnen er ret begejstret for de lyserøde pulsvarmere - ikke farven, absolut ikke farven, siger han, men blødheden og den måde de sidder på, så dem vil han gerne have i grøn.... Han er altså en sød dreng; han synes mor er dygtig til at strikke (he, he) og han vil gerne have både trøje, strømper og nu altså pulsvarmere. Hjemmestrikket hue har han, to endda, og han har hue på i skole hver dag (også i timerne og til fødselsdage osv. Tror han er kendt som "Ham med huen"!!) og selvom nogle af hans klassekammerater kommer med mindre pæne kommentarer p.gr.a. hjemmestrikket hue, trækker han bare på skuldrene og svarer: ja, ja, men i det mindste gider min mor strikke til mig! Godt han ikke lader sig slå ud!

Ældstesønnen er altså også en sød dreng (selvom han ikke vil have hjemmestrikkede klædningsdele; jo, jeg har da allernådigst fået lov at strikke et par strømper til ham. De skal selvfølgelig være sorte! Spændende, ikk.......). Men sådan er det; nogle er til strik, andre er ikke!

4 kommentarer:

 1. Sej yngste søn du har :) Jeg har sandelig fået lov til at strikke et 2 m langt halstørklæde til min datter, ellers er det baby veste til vores 7 mdr kusine som er på pindene, hun kan ikke sige fra endnu haha.
  Rigtig god strikkeferie :)

  SvarSlet
 2. God ferie og rigtig god strikkefornøjelse - spar nu ikke på kaffen som tilbehør til strikkeriet.

  SvarSlet
 3. Hav den dejligste ferie, Lea. Det bliver garanteret strikkevejr :)

  SvarSlet
 4. Rigtig god ferie og god fornøjelse med strikkeriet.
  Flotte pulsvarmere i forrige indlæg.

  SvarSlet