mandag den 24. januar 2011

Småting og småfolk......

De feriedage gik alt for hurtigt og jeg kom vist også til at holde ferie fra bloggen. Har været på arbejde hele weekenden; kom hjem halv ni i morges efter weekendens 27 arbejdstimer, sov for en gangs skyld dejligt længe og nu må det så være på tide med en lille update her.

Fik strikket pulsvarmerne til Yngstesønnen (og ja, han har dem på i timerne ganske som han har huen på konstant), er snart færdig med tørklædet med huller og strømper nr. 4.

Og igår fik jeg så nyheden om at jeg skal være faster til august :-) Så nu kan jeg jo takke min lillebror for at jeg kommer til at hænge fast i rollen som småtingsstrikker :-) De er jo mikroskopiske, sådan nogle små nye mennesker!!! Og jeg skal da klart begave den lille med strik; meget strik, småtingsstrik!

2 kommentarer:

  1. Man siger jo, at lidt har også ret, og det da dejligt at producere noget også selv om det er i "småstrik"-afdelingen. Glæder mig til at se dit babystrik ;o)
    Kh Karen

    SvarSlet
  2. Godt at du er vel hjemme i blogland igen. Og tillykke med at du nu har en fantastisk undskyldning for at strikke ministrik :-)

    SvarSlet