torsdag den 27. januar 2011

Mere strømpegarn

Der er kommet lidt mere strømpegarn på lager - meget nødvendigt selvfølgelig! Der skal jo være noget at tage af til de 24 par strømper jeg skal (VIL) strikke i år. Har handlet forskellige steder, blandt andet i Terapi-Hobby i Hasselager, Garnshop Galten, Bilka og på Det Blå Marked (meget praktisk at bo tæt på Det Blå hvis man mangler garn i weekenden og det gør man jo!!!!! ).

Har købt Lana Grossa i fede farver, lidt mere Arwetta, Bumbo Strømpegarn (på tilbud i Bilka i denne uge) og så nogle nøgler jeg ikke lige kan huske hvad hedder.

Jeg er, som den kræsne strikker straks vil bemærke, knap så kræsen i mit valg af strømpegarn, som jeg sikkert bliver på et tidspunkt. Klart at jeg skal prøve mange forskellige garner, men mere om det i et senere indlæg. Lige nu strikker jeg bare løs i strømpegarn til rimelige priser ;-)

Tror jeg er blevet Sock-o-man! Kan man blive afhængig af at strikke strømper? Det er så hyggeligt at sidde med de tynde strømpepinde og lave varme sager til fødderne. Og ja, for en måned siden havde jeg ikke troet jeg nogensinde ville sige det, men: jeg ELSKER at strikke med tynde pinde!!!!
Lana Grossa i lækre farver,
der matcher gavepapiret
der er købt i Bilka
Bilkas strømpegarn; også gode
farver synes jeg

Lana Grossa og "taske"
fra Søstrene Grene
God til opbevaring af garn

Fødder bliver da smukt pakket ind
når dette garn er konverteret til et
par strømper (det nøgle der kun er ét af
skal "parres" med nogle rester Arwetta)

1 kommentar:

  1. Hvor ser det godt ud!! Sikker mage spændende nøgler der er, i flotte farver!
    Jeg er også gået i sokkestrik, har fundet noget billigt og superflot garn i garnværkstedet i Skødstrup. Jeg er i fuld gang med at strikke til mine tøser :)

    SvarSlet