mandag den 14. marts 2011

Bredspektret smag

Eller også har jeg bare ingen stil. Det var ihvertfald sådan næsten direkte hvad damerne i garnbutikken, hvor jeg prøvede Hvirvelstrøm og samtidig spurgte efter Drops Muskat til sommerkjolen, sagde til/om mig...

Jamen, jeg må jo give dem ret! Jeg har ikke antydningen af sikker stil. Kan lide lidt af det hele og det meste af resten! Til orientering gør det ikke noget godt for hverken min garderobe, mit look (altså, mangel på samme) eller min evne til at tage beslutninger om, hvad næste strikkeprojekt skal være.

Sommerkjolen undervejs
At jeg har både Hvirvelstrøm og sommerkjolen undervejs illustrerer vist med al tydelighed, at jeg har en meget bredspektret smag (aka minus sikker stil). Men jeg er altså vild med begge modeller.

Lukket af fortil, hvor firkanterne
 skal væreHvirvelstrøm, som jeg synes er en fornøjelse
at strikke. Rib, tyndt garn, tynde pinde.
Skønt!
Måske piver jeg når jeg kommer
 til ærmerne?!! 


5 kommentarer:

 1. Det ser da godt ud Lea, og det skrider da frem :-)

  SvarSlet
 2. Jeg er vild både med sommerkjolen og med hvirvlstrøm!! Så jeg må jo også have en bredspektret smag :-) Jeg syntes nu mere at det siger noget om hvor alsidig man er!! Og det er jo i sig selv ret god stil!

  Sikke flot begge projekter skrider frem, jeg glæder mig meget til at se begge dele!

  SvarSlet
 3. Så må jeg da også erklære mig uden stil for jeg synes godt nok også om meget forskelligt! Hurra for stil-forvirrede kreativiteter :-)

  SvarSlet
 4. Gad vide hvornår man så ikke er stil-forvirret?!! Jeg undrer...
  God weekend til dig og hundene.

  SvarSlet
 5. Ja, jeg kender også mange stilforvirrede. Måske skulle jeg - bare for sjov - invitere dem med i garnbutikken :-) Eller ville det være synd for damerne med så mange kunder med bred smag/stil på een gang?????
  God weekend til jer alle!

  SvarSlet