søndag den 27. marts 2011

Messe = garnkøb og nye planer

Fantastisk fredag!! Med toget (kvart over syv - hjælp, det er tidligt for en nattevagt med forstyrret døgnrytme) gik turen til Vejle, hvor min skønne veninde, Susanne, hentede mig. Hjemme hos hende stod den på kaffe og morgenboller, hunde- og strikkesnak inden vi satte kursen mod Middelfart og Håndarbejdsmessen.

Hjælp, der var mange fristelser og mange beslutninger, der skulle tages. Med et begrænset budget skulle jeg jo vælge flere ting fra end til. Øv, ikk?!! Havde på forhånd besluttet at jeg skulle have bogen "Nr. 1, nr. 2, nr. 3....  Ni skønne stykker strik", da jeg vil strikke Annette Danielsens Nr. 1. Skøn kjole, synes jeg.

I tilfælde af at jeg, ligesom så mange andre, vil strikke Camomille sjalet, købte jeg også Amimono Knit Collection 2010. Men sjalet er altså ikke på vej på pindene endnu; dertil har jeg alt for mange projekter igang og i kø.

Rasmillas stand var så absolut det sted vi brugte mest tid og flest penge :-) Måtte jo benytte os af at kunne opleve Sanne og hendes lækre garn live. Jeg besluttede at prøve Luksusgarnet til AD-kjolen (Nr. 1) og valgte farverne Mørk Brun og Fuchsia; superlækre farver! Købte også godt ind af Yndlingsgarnet, men hvad det skal blive til, er en hemmelighed.

Ja, så købte jeg faktisk ikke mere!!! Var fristet af uendeligt mange lækre modeller, men de må vente. Nu må jeg lynstrikke Hvirvelstrøm og sommerkjolen (der stadig ligger i skammekrogen), så jeg kan komme igang med Nr. 1 og det hemmelige projekt.

Yndlingsgarnet til det hemmelige
projekt -
der er mere garn i posen :-)

Skøn kjole og lækkert garn i fede farver

8 kommentarer:

 1. Lækkert garn og AD kjolen er skøn , ærgeligt at der ikke er flere strikketimer i døgnet ;-)
  God søndag
  Mvh. Birthe

  SvarSlet
 2. AD kjolen bliver lækker i det skønne garn. Ja der skulle virkelig standhaftigehed til med alle de fristelser. Spænende hvad det hemmelige projekt er ;-)
  God søndag

  SvarSlet
 3. Det er da lidt sjovt, at vi har holdt rygepause sammen ;-)
  Jeg kan egentlig også godt se det, når jeg kigger på dit billede.

  SvarSlet
 4. Sikke noget flot garn, farverne til kjolen er perfekt, og jeg glæder mig til at se hvad det hemmelige projekt er!

  SvarSlet
 5. Ak ja, de budgetter ;-) Men jeg synes du fik foretaget nogle rigtigt gode valg - de nye projekter ser meget lækre ud :-)

  SvarSlet
 6. Den kjole er bestemt også på min to do liste - lækre farver du har valgt til den - og til det hemmelige projekt :-)

  SvarSlet
 7. Hej

  Sikke en masse skønne ting du har gang i, det skal nok blive en flot kjole

  Stine:)

  SvarSlet
 8. Sikke skønne sager du har købt, det er bare lækkert det garn fra Rasmilla. Glæder mig til at se kjolen færdig.

  SvarSlet