onsdag den 23. marts 2011

Ups! Ups! Ups!

Har ingen anelse om, hvad der skete, men pludselig så Hvirvelstrøm altså lidt mærkelig ud..... Meget mærkelig måske endda! Synes ellers lige det gik så godt, men det var jo så lidt af en vrangforestilling.

Overvejelserne går nu på om jeg bare skal strikke videre og lade som ingenting eller om jeg skal trævle op. Nej, det er løgn; jeg overvejer ikke at trævle op! Jeg er ikke typen, der gider strikke mange pinde baglæns og det der med bare at hive det af pinden og trævle op til og med fejlen og så fange alle maskerne igen; det kan jeg ikke! Hvis jeg nogensinde står og skal trævle en halvfærdig sag op, så dør projektet simpelthen! Har hverken tålmodighed, gejst eller vilje nok til at begynde forfra når jeg har klokket i det!

Så jeg strikker videre!!! Trods min begrænsede erfaring har jeg en ide om at fejlen ikke betyder det store for pasformen! Hvilket så betyder at jeg også tror jeg får kropsdelen til at passe med ærmestykket/sjælevarmerdelen, når jeg kommer til monteringen! Er jeg bare håbløst naiv? Aih, det skal nok gå!!!!

Selvom der bliver en skønhedsfejl i min Hvirvelstrøm, så er jeg jo typen, der snildt kan lukke øjnene for fejlen! Jeg siger jo der er mange fordele ved at være antiperfektionist :-)

Øh, ups!

Er dette måske en ny teknik
indenfor vendestrik,
jeg uden at vide det, har
lært?

Den bliver jo gigantisk, den cirkel - er ikke
engang halvvejs.
Har overvejet at sende den til Zoo, så
kan de bruge den som
halskrave til deres elefanter :-)

6 kommentarer:

 1. Nej, hvor irriterende, men meget kan reddes med en god montering, hvor der tages hensyn til "vævefejlen". Og der er såmæn ikke nogen, der lægger mærke til det (hvis du altså ikke siger det til dem). Det er i øvrigt en dejlig farve...og garnet ser helt igennem lækkert ud. Glæder vig til at se det færdige resultat ;o)
  Kh Karen

  SvarSlet
 2. Pyt da med det Lea! Jeg syntes det ser fantastisk ud og farven er jo skøn!

  SvarSlet
 3. Smuk farve, og rigtig flot, at du selv har tillægsdesignet lidt på mønsteret. glæder mig til at se dig på fredag :-)

  SvarSlet
 4. Det er da bare din helt egen design. Den bliver super flot.Spændende side du har og jeg glæder mig til at følge med i fremtiden.

  SvarSlet
 5. Mon ikke den bliver superfin med dit eget personlige præg :-)

  SvarSlet
 6. Karen: jeg siger ikke noget til nogen :-)

  Camilla: god pointe - pyt med fejl når farven er skøn. Den vil jeg bruge fremover :-)

  Susanne: ja, kan man ikke blive designer, kan man vel altid blive tillægsdesigner :-)

  Strikkefuglen: Tak for de pæne ord og velkommen til. Jeg følger også spændt med på din blog.

  Lykke: jo, den har bare at blive superfin!! Men det skal jeg nok takke AD for :-) Hun står jo for den bedste del af designet; jeg kun for det personlige præg = fejlen, he, he.....

  SvarSlet