lørdag den 8. oktober 2011

Camomille 2 - den spæde start

Endelig fik jeg taget mig sammen til at finde krydsnøgleapparatet og det lækre lacegarn frem.

I må selv danne jer nogle billeder af hvordan det så ud, da jeg sad med et 100 grams fed tyndt, tyndt garn, mit krydsnøgleapparat og INGEN garnvinde (og ingen hjælpende familiemedlemmer, hvis arme kunne have ageret garnvinde) og skulle trylle små lækre garnnøgler frem...... Jamen, selvfølgelig kan det lade sig gøre, men jeg er sikker på at en garnvinde i sådanne situationer er en uvurderlig hjælp!!!

Det gik! Jeg mistede ikke engang tålmodigheden eller det gode humør! Og lige så stille blev ca. halvdelen af lacegarnet omsat fra fed til nøgler. Uden at gå ret meget i kludder! Men det så nu alligevel temmelig sjovt ud nogle gange undervejs - og jeg var træt i armene bagefter.......

Nu har jeg slået op og strikket lidt på det, der med sikkerhed bliver mit yndlings-Camomille. Det har umiddelbart ikke førsteprioritet, men man ved jo aldrig om trangen til at slynge sjalet i yndlingsfarverne om sig stiger voldsomt i takt med at temperaturen falder - og så er der jo ikke andet for end at omprioritere :-)

Karla er ikke vokset meget siden sidst; jeg har brugt mere tid på at tænke over de næste projekter end på at strikke. Tror stadig at Fair Isle Tunikaen bliver næste projekt, men ak og ve; nu er der jo udkommet endnu en fristelse: No. 11, no. 12, no. 13 (gad nok vide hvad der er blevet af No. 10????). Jeg har ikke købt hæftet.......endnu. Har bare set nogle billeder derfra! Det ødelægger al planlægning når der kommer nye lækre modeller, der insisterer på at blive strikket!

Øv, øv, øv......altså øv på den luksusproblem-agtige-måde!!!

Der skal altså takker og kvaster på før
Camomille for alvor virker
overbevisende lækkert

Jeg har selvfølgelig også orkideer i
yndlingsfarven

14 kommentarer:

 1. Hej Lea.
  Jeg har læst med på din blog et stykke tid. Tak for den. Jeg er meget imponeret over alt det du får produceret!
  Laura

  SvarSlet
 2. Hel Lea , smukke farver til sjalet :-) Jeg har lige modtaget no11.no12.no13 og er ikke vildt begejstret .... måske en enkel model kan friste mig derfra , men sådan er vi heldigvis forskellige :-) men min to do liste bliver vist heller ikke lavet i det her liv he-he
  God weekend :-)

  SvarSlet
 3. Hej Lea Tak for din søde kommentar på min blog, jeg har ledt din side tyndt for at finde din mail adr.....???

  Jeg har også kig på no.11 no.12 no.13 men mangler at se billeder af modellerne.

  kh Jane

  SvarSlet
 4. Hej Lea. Jeg så modellerne i butikken og der var 3, jeg umiddelbart kunne falde for, resten sagde mig ikke noget. Faldt dog Helga Isagers model, der er strikket i samme stribesystem som Camomille, så jeg køber nok hæftet, og går i gang med den.
  Dejlig farve til din Camomille. Det vil lyse op i den kommende mørke tid.

  SvarSlet
 5. hej Lea
  man må da sige, at orkideerne matcher sjalets farve.
  Det bliver garanteret flot - men jeg glæder mig til at få et billede af mønsteret tættere på - måske når du har strikket lidt længere ?
  kan godt lige forestille mig, at det har været noget af et arbejde med de garnnøgler. hvad er det for et krydsnøgleapparat du skriver om ? (med fare for at afsløre mig som uvidende ;o)
  Uhhh -- jeg kender den der med dilemmaet hver gang der kommer nye modeller. Nu bestemte jeg mig lige for en kjole i Kreativ Strik, og købte dyrt garn dertil. Og bedst som de terninger er kastede får jeg fat i 'Kunsten at strikke en Ø' og ser sørme også en rigtig flot kjole deri ..
  ak ak - det er ikke nemt
  :o)
  mange hilsener
  Mona

  SvarSlet
 6. Ja, det er rigtigt. Kanten på Camomille gør sjalet helt færdigt og pynter op på forunderlig vis. Din udgave bliver rigtig smuk.
  Men det gør Karla alstå også. Jeg kan dog godt forstå at fascinationen også trækker i andre retninger.
  Det er jo lige det, der er så inciterende ved strikketøjet/strikketøjerne. To-do listen bliver (næsten) aldrig en belastning - den er glæder-to-come.
  God fornøjelse.
  Hilsen Kirsten fra Præstø

  SvarSlet
 7. Jamen altså, du må ønske dig en garnvinde inden du kommer til skade ;-) - dit Camomille bliver så flot i de farver og det er da klart, at der skal en ordentlig kant på og også gerne et par kvaster :-)

  SvarSlet
 8. Nøøøøj Lea hvor er det nogle fede farver!! Lige dig og mega pang!! Det glæder jeg mig rigtig rigtig meget til at se når det er færdigt!

  (ps: jeg er færdig med ærmerne :-))

  SvarSlet
 9. Kanten gør ganske rigtigt det sidste på Camomille, så man rigtig kan se skønheden.

  Din Orkide er rigtig flot i farven.
  Har heldigvis ikke se bogen med 11, 12.... i endnu, for så får jeg garanteret også travlt.

  God week-end til dig.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 10. Lækker farve, du strikker dit Camomille i. Og jeg er enig med dig i, at det er problematisk for vores velorganiserede to-do-liste, at der hele tiden kommer nyt, man også skal strikke, og som skal klemmes ind på den i forvejen overfyldte to-do-liste.

  SvarSlet
 11. hej super dejlige farver du har væagt til dit sjal og må inderømme at jeg måtte holde mig på maven af grin da jeg læste dit indlæg, for jeg kan se det for mig.. dig og en masse garn...

  SvarSlet
 12. Meget flot farve.....din ynglingsfarve. Godt det snart er jul, så kan du ønske dig lidt udstyr (garnvinde)*smil*

  SvarSlet
 13. Meget smukke farver, lige mine.
  Og det kan da vel være at vi ses i Fredericia, skal nok hilse på hvis jeg ser dig.

  SvarSlet
 14. Hej Lea, det går godt med skovturen :-) Har lige haft den liggende lidt fordi jeg var lidt i tvivl om jeg skulle tage lidt ind i taljen eller ej, ifølge opskriften skal man ikke, men det har jeg gjort alligevel. så nu går det igen lystigt derudad, jeg skal nok lave et indlæg om det snart :)

  SvarSlet