søndag den 2. oktober 2011

Efterårsplaner og beslutninger

Selvom jeg kun er halvvejs med Karla og iøvrigt har et par UFO`er, kan jeg godt lægge planer for næste strik, og næste og næste og......... To-do-listen bliver ved med at vokse, men det har jeg forlængst indset er en uundgåelig del af strikkelivet. Det er ikke svært at finde gode projekter; men beslutningen om hvad der skal på pindene først, er ikke altid helt nem.

Lige nu er jeg dog ret sikker på, at mit næste projekt bliver Fair Isle Tunikaen, designet af Strikkefeen/Inge Overgaard. Jeg har forlængst købt opskrift og garn ved Rasmilla. Købte rigeligt garn, så jeg kunne sidde herhjemme i ro og mag og beslutte hvilke farver min udgave skal have. Hm, hm, ja, jeg har kigget og kigget, leget med farverne både tidligt og sent, taget billeder af de forskellige kombinationer og er stadig ikke kommet frem til en beslutning.

Jeg når jo ikke at strikke en tiendedel af det jeg gerne vil, så efteråret og vinteren bliver en lang beslutnings- og prioriteringsfase!!! Udover Fair Isle Tunikaen er jeg sikker på endnu tre modeller og hvad derefter følger, må tiden så vise. Camomille nr. 2 kommer selvfølgelig også snart på pindene for jeg kan da ikke undvære et lækkert sjal i yndlingsfarverne!


Opskriften og farverne jeg har at
vælge imellem

Dette er - vistnok - min
yndlingskombination

Men disse farver er jo også lækre sammen

Og en lidt mere efterårsagtig
kombination som jeg også synes er skøn

Skifter man den råhvide ud
med grøn
ser det helt anderledes ud
Yndigt, men måske alligevel
 for sart i
farverne til mig....??!!!

7 kommentarer:

 1. Det er da ikke til ,at vælge mellem de kombinationer, for de er smukke alle :-)
  to do listen vokser også her.
  Spændende hvad du vælger ;-)
  God søndag
  Majbritt

  SvarSlet
 2. ja er altså glad for at se, at jeg ikke er den eneste der har så svært ved at bestemme mig til, hvad farver jeg skal vælge når jeg skal igang :-)
  men smukke farvekombinationer tror den med den grønne vil blive super flot :-)

  SvarSlet
 3. hej
  uf. sikke et valg det er svært, om jeg skal komme med et bud ville jeg også hoppe på nogle af de lilla farver du har i toppen, sjovt da jeg så på den savnet jeg næsten en form for blå også... men det er den gruppe garn jeg syntes best om.. men der er mange spænde farver og måder at sætte det sammen på.. det bliver spænde at se hvad det bliver til.

  SvarSlet
 4. Det er ikke nemt, når man har så meget garn i så mange farve, at skulle vælge imellem. Jeg kan faktisk godt lide den næstsidste kombination og den, hvor der både er lyserøde og lilla farvekombination. Jeg glæder mig til du starter den op, så jeg kan, se hvor lækker den bliver.

  SvarSlet
 5. jeg kan godt se, at det er en svær beslutning.
  Skulle jeg vælge, ville jeg hælde til øverste højre hjørne i det første billede. Men der findes så mange smukke farvekombinationer, og man kan blive ved...
  Og den med prioriteringerne kan jeg skrive under på. Det er frygteligt svært at nå alt det man gerne vil.
  Men nu må vi se om du vinder en lydbog til at underholde dig under strikkerierne ;o)
  mange hilsener
  Mona

  SvarSlet
 6. Sikke en masse der sket her hos dig siden jeg sidst var forbi, No 1 er jo blevet super flot og endnu et Tina sjal er dejlige farver.

  Karlakjolen er også på min efterhånden meget lange liste over kommende projekter.

  Det nye projekt med Fair isle tunikaen bliver rigtig spændende at følge der er mange muligeder kan jeg se ;-))
  kh Jane

  SvarSlet
 7. Wow, hvor er der meget lækkert garn. Det er nogle svære valg du står overfor. Kan dog godt lide alle dine farvekombinationer. Det bliver spændende at se, hvordan det kommer til at se ud.

  SvarSlet