onsdag den 19. oktober 2011

Projekter to-do

Jeg stod tidligt op tirsdag (altså kl. 9.15 - det er meget tidligt for en nattevagt med omvendt døgnrytme). Jeg er vant til at sove om formiddagen, men da Den Voksne Datter og jeg for en sjælden gangs skyld havde en sammenfaldende fridag, havde vi aftalt at jeg gjorde et seriøst forsøg på at komme tidligt op så vi kunne tage til Silkeborg på hyggetur!! Hun lokkede med friskbrygget kaffe og jeg kæmpede mig op efter sølle tre timers søvn. Og så tog vi afsted.

Meget kan man sige, men man får altså lækkert garn med hjem når man hverken er frisk eller veludhvilet :-) Jeg gjorde ihvertfald!!! Plejer ikke være så beslutningsstærk - og slet ikke når jeg er træt - men hold nu op, hvor kunne jeg beslutte mig denne gang! Ikke bare for et projekt, heller ikke to, men hele tre eller fire eller fem eller hvor meget det nu blev til...... :-)

Nu skal jeg så bare beslutte hvad jeg skal starte med; jeg har helt sikkert nok at vælge imellem.....

Drops model 132-4


Den lækre bløde BabyAlpaca Silk skal
sammen med lacegarnet forvandles til
ovenstående tunika

Livstykketrøjen har stået på to-do-listen
"altid"; nu har jeg købt garn og opskrift, men
måske tager garnet på Skovtur (!!) istedetfor at
blive en trøje og så strikker jeg Livstykketrøjen
af noget lagergarn...

Lækker lilla Alpaca til endnu en model, der
længe har stået på to-do-listen
Der kom også lidt mere end det her viste garn med hjem, bl. a. uld til sidestykkerne på min næste No. 1 (når engang jeg får tid til at strikke en nr. 2 No. 1) og et par nøgler Arwetta (ikke fordi jeg mangler strømpegarn; jeg strikker jo ikke strømper længere; tror bare naivt på at jeg en dag kommer igang med varmt til fødderne igen).

Forresten: Karla er færdig :-) Mangler kun vask og tørring!

Klart jeg skal slå op til næste projekt meget snart; men lige nu er klokken 04.30 og jeg overvejer at gå i seng!

11 kommentarer:

 1. uha uha så mange lækre projekter der kom med hjem....vil du strikke AD´s skovtur ud af Geil´s bomuld/uld eller hvordan mener du...???

  Glæder mig så meget til at se din Karla.
  Sov godt
  kh Jane

  SvarSlet
 2. woooewe, skønne ting du fik med hjem :-) Tunikaen er rigtig fin og dejlig farve du har valgt ... jeg kan da godt forstå at du ikke kan vælge hvad du skal starte med ;-)
  Sov godt ...

  SvarSlet
 3. Så er der gang i Lea igen!! Dejligt med nye projekter!! Livstykke og skovtur er dejlig strik, eller faktisk var livstykke et evighedsprojekt for mig, men det bliver det helt sikkert ikke for dig! Jeg glæder mig til at følge alle de skønne projekter, i nye farver!!

  SvarSlet
 4. Ihh, som du har powershoppet :-) Glæder mig til at se projekterne tryllet frem fra dine pinde :-)

  SvarSlet
 5. Forslag til julegaveønsker: Ny kommode med MANGE skuffer. Fedt garn, du har købt. Tunikaen fra Drops er også lækker, og er også på min to-do-liste. Jeg glæder mig til billederne af Karla. Jeg har hørt en lille fugl synge om, at den er et hit på dig :-)

  SvarSlet
 6. Sikke mange dejlige projekter du kom hjem med :-)
  Det bliver lidt ,at en opgave ,at vælge rækkefølgen. Glæder mig til at se Karla og de kommende projekter :-)
  Majbritt

  SvarSlet
 7. Jane: ja, jeg vil strikke AD`s Skovtur i en tråd Geilsk bomuld/uld og en tråd tynd uld - det gør Camilla og det ser ud til at fungere så jeg prøver også :-)Ville have strikket den i brun, men der var ikke noget Geilsk der passede med den brune jeg har hjemme, så den bliver grå!

  Birthe: ja, det er skønne ting, som jeg glæder mig til at komme igang med. Skal bare liiiiige prioritere.......

  Camilla: he, he, Livstykketrøjen er skøn og jeg glæder mig til at strikke den. Og håber jeg synes den er sjov ellers kopierer jeg bare nogle af dine indlæg om hvor kedelige ærmerne er :-) Skovtur glæder jeg mig meget til så måske bliver den første projekt...måske!

  Lykke: jeg var også lidt overrasket over mig selv for så meget powershopper jeg jo normalt ikke, men hva.....en gang skal jo være den første. Og ja, nu skal der strikkes :-)

  Susanne: Næh, der er stadig plads i min garnkommodes fire skuffer :-) Og nu tager jeg jo snart noget garn ud og strikker en ny model og vupti er der plads til mere nyt garn (fra messen). Ja, ja, Karla er lækker, men jeg er tyk!!!!!!!!!!!

  SvarSlet
 8. Majbritt: ja, nu skal der prioriteres, tænke, tænke, hvad har jeg mest lyst til at strikke lige nu og hvad vil jeg være gladest for at få færdig først??? Hm, jeg tænker stadig... :-)

  SvarSlet
 9. Det er bare lækkert garn der er kommet med hjem fra Silkeborg. Det første projekt stemmer jeg på kommer på pindene først så jeg kan se det strikket.

  Kan godt huske det med at stå op efter få timers søvn efter nattevagt, uha uha føler med dig. Håber du har fået det indhentet igen.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 10. hej Lea
  3 timer ? med den mængde søvn ville jeg være totalt uomgængelig .. Flot klaret - og du fik endda købt masser af lækkert garn. :o)
  Har du forresten set, at drops har udsalg på en masse alpaca garn ? jf. garnværkstedets blog. (se dem evt. hos mig - de er på min liste). Jeg bestilte omgående Nepal garn til 2 Jackie trøjer - en rosa til min søster, og en blå til mig selv. Ville egentlig helst have karrygul, men den kommer først i uge 51, og er efter alt at dømme ikke omfattet af tilbuddet. Hvis den er, har jeg bedt om at få den blå erstattet med den karrygule.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 11. Lis: Ja, det er lækkert garn, der kom med hjem :-) Jeg havde nu ikke været på nattevagt natten til tirsdag; havde bare siddet oppe til kl seks og strikket :-)

  monaelisabeth: he, he, ja, jeg er heldigvis vant til ikke at få ret meget søvn, så jeg var meget omgængelig den dag :-) Jeg købte Drops Alpaca og Drops BabyAlpaca Silk på udsalg - og kan jo nå at købe mere, hvis jeg skulle komme til at mangle.... Håber du får den karrygule!!!

  SvarSlet