lørdag den 15. oktober 2011

Cottage Romance

Det er ikke navnet på en ny model, men de to farver, jeg strikker Karla i. Jamen, det er jo ren idyl, ikk? Og kjolen bliver lækker, er jeg sikker på. En god model i skønne farver til en kjoleelskende skabsromantiker som mig :-)

Hvis ikke det var for weekendens mange arbejdstimer, kunne jeg snart fremvise den færdige kjole! Nå, ja, og hvis jeg nu havde været strikkemonogam, havde kjolen været færdig for en uge siden..... Men når man strikker på fire forskellige projekter samtidig, så vokser hver enkelt projekt altså ualmindeligt langsomt.

Nu prøver jeg så at lade alle andre pinde end den, Karla hænger på, ligge en stund!

Bundfarve Cottage, stribefarve Romance
farverne er dog lidt for heftige på
dette billede

Glæder mig til den færdige Karla 

11 kommentarer:

 1. Det er nogle fine farver, den skal nok blive god. Jeg er også i gang med den kjole, men strikker den i ensfarvet, men har ligesom du mange projekter i gang, så det tager lidt tid at få noget færdigt.

  SvarSlet
 2. Du er da nået rigtig langt på Carla. Smukke farver til dit romantiske sind. Og hvem ved - måske er den færdig til den 29 oktober, så jeg kan se den på dig til Kreamesse i Fredericia :-)

  SvarSlet
 3. hej
  sikke nogle dejlige farver, den virker næsten som om den er lidt hindbær farvet er den det?

  SvarSlet
 4. uhhh den glæder jeg mig til at se færdig ;-) her blíver absolut intet færdigt for tiden, må tage mig sammen

  SvarSlet
 5. Den bliver så skøn den Karla :-) glæder mig også rigtig meget til at se din fair isle tunika - den har jeg nemlig også blinket til nogle gange :-)

  SvarSlet
 6. Jeg er helt sikker på Karla bliver vidunderlig i de farver, glæder mig rigtig meget til at se den færdig.

  kh Jane

  SvarSlet
 7. Det er simpelthen rent utroligt, den strikkeudvikling, du har gennemgået - knap er du kommet i gang, før du kaster dig ud i den ene kjole efter den anden - det er sandelig godt gået :-) Den bliver fin i den farvekombination :-)

  SvarSlet
 8. Det er rigtig flotte farver sammen. Hvor finder jeg mon Karla ? (så jeg kan se modellen ?) - bare nysgerrig :o)
  mvh Mona

  SvarSlet
 9. Tak for de søde kommentarer!!

  Uldbegavet: ja, det tager jo tid når man ikke kan begrænse sig til et (eller to) projekter af gangen. Glæder mig til at se din Karla!

  Susanne: den skal nok blive færdig længe inden messen og måske tager den på derned....altså, hvis den sidder pænt og ikke flasher for mange deller :-)

  amstrik: tjaeh, jeg er ikke så god til at forklare farver; måske er den bare mørk gammelrosa? Men ja, der er også lidt hindbærfarvet i den; faktisk er den nok lidt a la noget bær-sorbet-is :-)

  heksegarn: åh, ja, sådanne perioder plager nok os alle med mellemrum..... Du har jo også nok at se til med indretning og åbning af butik!

  Lykke: Nemlig, Karla bliver skøn :-) Og Fair Isle Tunikaen glæder jeg mig til at komme igang med. Overvejer dog at vente til efter messen i tilfælde af at jeg vil have andre farver...Rasmillas stand kan forvente meget langvarigt besøg af mig :-)

  Jane: Karla er snart færdig, så bliver det spændende om den sidder godt. Farven elsker jeg jo, så på det punkt er min Karla allerede en succes :-)

  Lene: tak!!! Nød lærer nøgen kvinde at spinde :-) Og vil jeg have en lækker strikkjole må jeg strikke. Er glad for at der findes så dygtige strikdesignere og ikke mindst bloggere, der deler ud af erfaring og inspiration - og kommer med smukke opmuntrende ord til os nybegyndere!!! Tak!

  monaelisabeth: du kan blandt andet se Karla på rasmilla.dk. Jeg har dog købt opskrift og garn i min lokale garnbutik - og har også set den på flere webshops, holst.dk tror jeg også har den.

  Kirsten: Tak!!!! Jeg håber min udgave ender med at blive lige så velsiddende som din!

  SvarSlet
 10. Ups, det hedder jo så holstgarn.dk!!! Nogle gange er jeg da lidt for hurtig.......

  På holstgarn.dk under Kits fra Ellen Holm finder man også Karla!

  SvarSlet