søndag den 6. november 2011

"Snoninger"

Det varer ikke længe før min Drops tunika er færdig. Jeg er godt igang med bærestykket og de "falske snoninger". De er enkle og nemme at lave. Ikke sjove, men enkle og nemme! Jeg har stadig tilgode at lave rigtige snoninger, men dem kommer jeg vel til på et fremtidigt projekt........

Trøjen til Ældstesønnen vokser støt; ryggen og ærmerne er ukompliceret strik i halvpatent, men når jeg kommer til forstykkerne bliver der lidt sjov med lommer og sjalskrave......

Mine næste projekter, der inden længe kommer på pindene, byder heller ikke på de store udfordringer; det er noget med glatstrik frem og tilbage og så nogle retmasker på rundpind. Hvis jeg kommer til at kede mig for meget, må jeg bare lede efter nogle strikkeudfordinger - når man er så ny udi strikkekunsten, som jeg er, er der stadig masser af nye teknikker i vente og meget at lære.

Indenfor den sidste lille uges tid, har jeg lært at strikke halvpatent og lave falske snoninger - det er måske ikke de store udfordringer og det allermest spændende strik, men hver gang jeg lærer noget nyt vokser modet til at prøve andre teknikker - tænk, en skønne dag bliver jeg en erfaren strikker :-)

De falske snoninger

Siden billedet blev taget er der kommet
ærmer på og modellen er snart færdig

9 kommentarer:

 1. Erfaren strikker....jammen Lea dog, jeg synes bestemt du er en meget dygtig strikker der får rigtig meget flot strik fra hånden.

  Og når det er sagt så er det altid både sjovt og nyttigt at lære nye teknikker...man bliver så beriget hver gang en ny teknik sidder på rygraden ;-)

  Drops tunikaén ser lækker ud.

  kh Jane

  SvarSlet
 2. hej glæder mig da vild til at se den færdig og på dig... er sikker på at den vil klæde dig helt vild godt.

  SvarSlet
 3. Det ser godt ud med tunikaen. Dejlig at lære lidt nye teknikker, så der er lidt at afveksle imellem. Jeg glæder mig til at se den færdig.

  SvarSlet
 4. hej Lea
  Det kan godt være du siger du er ny på strikkefronten - men du er lynende hurtig :o) Og falske snoninger har jeg vist endnu tilgode. Flotte ting du laver.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 5. Hvor ser det lovende ud Lea, farven er simpelthen bare så fin!! Glæder mig til at se mere :)

  Du udvikler dig i rivende fart syntes jeg. Er vi mon ikke startet nogenlunde samtidig? Jeg har kun strikket i et år, og jeg syntes det går lynende hurtigt med at udvikle strikkevenerne. Men det er selvfølgelig også fordi vi strikker så meget :)

  Er spændt på at se sønnens trøje!

  SvarSlet
 6. Jeg vidste ikke du var ny på strikkefronten. Du strikker de smukkeste ting og så hurtigt, at man skulle tro du har strikket de sidste mange år.

  Den ser rigtig fin ud, din tunika. Nu er den nok færdig, når den allerede har fået ærmer på.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 7. hold da op synes godt nok, at du er hurtig til at få strikket noget :-) er slet ikke misundelig

  SvarSlet
 8. Heller ikke på mig virker du ny og uerfaren, det er vist rigtig godt gået af dig.
  Og så inspirerer du oven i købet mig uafladeligt. Først Karla. Siden drops-tunikaen. Jeg har fundet blåt garn frem til min udgave af den, og starter her en af dagene.
  Det er vist godt vi ikke skal til de samme te-selskaber, dig og mig.
  Glæder mig til at se din tunika færdig.

  SvarSlet
 9. Tak allesammen.

  Ja, det er jo først i år jeg er begyndt at strikke "rigtigt", så jeg er bestemt stadig nybegynder.

  SvarSlet