onsdag den 2. november 2011

Mine messe-køb

Som så mange andre var også jeg på messe i Fredericia. Jeg stod frygteligt tidligt op lørdag morgen og blev kørt til Skanderborg Station, hvorfra jeg tog toget til Fredericia, hvor min dejlige veninde, Susanne, hentede mig.

Klogt lagde vi ud med kaffe straks vi ankom; vi vidste jo godt at når først vi gik rundt mellem standene ville AL samtale dreje sig om strik og garn. Så over kaffen fik vi lige snakket lidt om vores børn, hunde, jobs osv. Med det på plads, kunne vi koncentrere os om det vi kom for - nemlig at få købt ind til vinterens mange strikkeprojekter.

Fordi hun er så sød og har så lækkert garn, var Sanne/Rasmillas stand det sted vi brugte mest tid og flest penge. Og tænk, hun kunne kende os fra vores besøg på standen på messen i Middelfart i marts! Tror da nok det var for det gode hun huskede os :-)

Jeg fik også en god snak med Ellen Holm og Dorthe på Modestoffers stand. Superskønne mennesker med masser af overskud og smil trods forrygende travlhed. Selvfølgelig snakkede vi Karla og jeg har naturligvis også købt garn til en (eller to) mere!!

Ved den Geilske stand snakkede jeg med Bente og kiggede naturligvis modellerne selvom jeg har set dem masser af gange...... Købte ikke noget; tænkte jeg måtte ønske mig garn og opskrift i julegave (hvilket så måske ikke bliver til noget; ihvertfald sagde både Kvik og Den Voksne Datter da de så mine messeindkøb at: nu får du da ihvertfald IKKE garn i julegave.....hm, piv, hulk....). Jeg vil så gerne strikke både Dydsmønster og Miss Beezy og synes da ellers det er fine julegaveideer.....

Det samlede indkøb fra messen

Kan dette blive til andet end en Karla?
Farvene er Aubergine og Clementine
Knoll supersoft fra Garn som Hobby

Mere Knoll Supersoft herfra
Farven er Pebble

Det skønne Dalekatalog og
Dales Royal Alpakka
Jeg havde vist købt rigeligt garn, så her blev
det kun til fire nøgler, der lige passer til
opskriften på deres lange pulsvarmere

Trøjen med snydelommer har jeg villet strikke
fra første gang jeg så den. Farverne er
Blomme og Lys blomme. Og så er der
Brombær som jeg måske vil bruge til kantfarve 

Må jo strikke en mere, hvis jeg gider - og den
skal være i andre farver end de sædvanlige

Herudover købte jeg også fire nøgler lys grå Coast, som vel er det samme som Rasmillas Yndlingsgarn, altså 55% lammeuld og 45% bomuld, løbelængde 350 m pr. 50 g. Jeg har set at Holst også har fået Coast i sortimentet.

Og der kom også lidt ekstra Yndlingsgarn med så jeg har flere farver at vælge imellem til Fair Isle Tunikaen.

Garnet er lagt på lager; der var (næsten) plads til det hele i min garnkommode (som om!!!), men forventer ikke det skal være lagergarn ret længe!! Jeg er godt igang med bærestykket på min Dropstunika, så den skulle gerne snart være færdig. Og så skal jeg igang med at prioritere rækkefølgen på de næste mange projekter :-)

Nu skal jeg så bare strikke, strikke, strikke........

12 kommentarer:

 1. Hej Lea
  Du har da en to do liste så lang ..
  (kender typen ;o)
  Du har da virkelig fået handlet ind !
  Desværre har jeg aldrig været på garnmesse - nu må jeg da vist prøve at afsted. Har også hørt så meget om Rasmillas garnbutik, at den er et besøg værd.
  Som rigtig mange andre også er.
  God fornøjelse med projekterne.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 2. Uhmmm. sikke lækkerier :-) Du har vist projekter til hele vinteren , men man kan jo altid blive fristet he-he

  SvarSlet
 3. Sikke en masse lækkerier du skal have gang i. Jeg glæder mig til at se Cardiganerne, og om jeg måske skal igang med dem også .

  Jeg var der også lørdag, men så desværre hverken Susanne eller dig, ville ellers gerne have hilst på jer.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 4. Tak for sidst - megahyggelig dag, og du slog mig jo på målstregen hvad garnkøb angik. Nu vil jeg glæde mig til at se det strikket op (både dit og mit garn). Knus

  SvarSlet
 5. Skal lige love for du har handlet rigtig lækkert ind - skønne farver til denne lidt triste årstid.

  Cardiganen med snydelommer har jeg også sukket over siden jeg så den første gang, dine to forskellige udgaver skal nok blive skønne.

  Apro-po dine søde kommentar hos mig.....så hører du snart mere.... men er kommet til at låne "vidunderet" ud og veninden er lidt langsom til aflevere modellen igen....suk suk men jeg hiver hende lidt i ørene igen idag !!!!

  SvarSlet
 6. Sikke en lækker og stor mængde garnindkøb, du fik gjort. Nåede desværre ikke på messe i år, øv.

  SvarSlet
 7. Hvor skønt at hjembringe alle disse vidunderlige nøgler. Og du kan da sagtens nå at gøre plads i garnkommoden til både dydsmønster og miss beezy kan du hilse familien fra mig og sige.
  Rigtig god fornøjelse. MEN: er farvesammensætningen til den planlagte Karla ikke lige dristig nok. Eller er jeg for konservativ?

  SvarSlet
 8. Jamen du godeste Lea! Sikke mange projekter du har shoppet ind til, det ser meget lækkert ud! Jeg ville SÅ gerne have været med i Fredericia, men jeg havde desværre ikke tid :(
  Nu vil jeg glæde mig til at følge med i alt det du skal strikke :)

  SvarSlet
 9. monaelisabeth: ja, to-do-listen er lang, men det er jo nok hos alle strikkere :-) Garnmesser er hyggelige, men nogle gange kan man så også miste overblikket når man går rundt blandt så mange mennesker og lækre stande! At følge sin indkøbsliste slavisk kræver meget selvdisciplin - og det har jeg ikke. Du kan trygt gå ombord i Rasmillas webshop og handle ind :-)

  Birthe: åh, ja, der dukker mange flere fristelser op hele tiden selvom man har rigeligt at gå igang med :-)

  Lis: jeg går igang med trøjen med snydelommer så snart jeg får andet strik færdigt. Vi havde ellers snakket om at vi nok ville møde dig, men så dig desværre ikke.

  Susanne: jamen, kan du forestille dig en messe hvor jeg ikke slår dig hvad indkøb angår :-) ? Åh, ja, nu skal der strikkes - god fornøjelse!!

  Jane: der må farve på tøjet når naturen går over i vinterfarverne :-) He, he, jamen, jeg prøver virkelig at være tålmodig hvad dit seneste strik angår....prøver!!!

  Berit: jeps, der kom lækkert garn med hjem :-) Sådan en nybegynderstrikker som mig skal jo have banket et garnlager op...... At være på messe er nu også lidt hårdt og på en måde går man nok heller ikke glip af så meget ved ikke at være der. Der er jo så mange skønne garnbutikker og gode webbutikker så man kan jo handle mere stressfrit udenfor messerne :-)

  Kirsten: he, he, det siger jeg til familien :-) Åh, jeg har så mange farveovervejelser både hvad Karla og andre modeller angår. Jeg kan godt lide at der er noget "tju-bang" indimellem, men andre gange bliver jeg totalt farveforskrækket og vil kun gå i de mere neutrale farver. Det jeg synes er sværest ved en Karla i de to farver, er hvad pokker jeg skal have på indenunder.... Altså farven på strømpebukser/leggins og evt en langærmet bluse... Det skal jo ikke være vilde farver fra top til tå. Så det summer jeg lige lidt over og måske strikker jeg en mere neutral Karla først (det har jeg nemlig også garn til).

  Camilla: ja, jeg forstår at shoppe når jeg bliver sluppet løs i "garn-land" :-) Jeg havde endda taget ferie for at kunne komme på messe (og hygge med Susanne). Jeg går snart igang med noget i det nye garn! Og så håber jeg snart at se mere til Skovturen :-)

  SvarSlet
 10. hej
  du har da shoppe for vild på den messe, men det er jo også så mange fristelser.. hihi. kan se du gså er faldet for tøjen med snyde lommer,vil lige fortælle en sjov historie... i går da jeg kom på arbejde have min kollega en på som ligent den på en prik men var bare maskin strikket og i noget lidt andet garn. næste en form for stof. da jeg fortalte at jeg lige have bestilt garn til sådanne en tøje fortaæte hun at det var ehndes veninde der er designer som have lavet den. kom jeg til at sige hvor sjovt/mærkligt, hvem har lavet den først. godt spørgsmål. men den lignet helt vild. glæder mig til at se dine blive færdige.
  jeg har valgt den som den er, for har jo lige lavet en med en masse farve som jeg ikke helt kan finde ud af om den er min... farve., hihi nå god fornøglse med alle dene strikke procekter, glæder mig til at se hvad det bliver til.

  SvarSlet
 11. Hold da op hvor har du fået købt meget lækkert garn til skønne projekter. jeg var der også lørdag og jeg ville da gerne have hils på dig :-) Der var så mange lækre ting på messen at det var svært at vælge.
  Glæder mig meget til ,at følge dine projekter.
  Majbritt

  SvarSlet
 12. amstrik: jeg overvejede også at strikke den i de farver den har på billedet i opskriften, for den er jo superflot og det er "sikre" farver der passer til meget. Men Blomme/Lys blomme er lige mine farver så det må jo også blive et hit (tror jeg!!). Sjovt du så den den trøje i maskinstrikket udgave . Ja, hvem mon har designet den?

  Majbritt: ærgerligt vi ikke rendte ind i hinanden på messen - jeg kiggede ellers godt på alle de garnglade kunder på standene i håbet om at møde nogle jeg kender her fra blogverdenen.
  Uha, ja, det kan være svært at vælge når man er omgivet af så mange garnstande - jeg er dog helt tilfreds med mine indkøb denne gang :-)
  Tror der bliver mange gode projekter at følge rundt omkring denne vinter!!!!

  SvarSlet