søndag den 1. januar 2012

En pind....

...var hvad jeg fik strikket på årets sidste dag. Bare fordi jeg ville slutte året af med lidt strik :-) Så kl. 23.30 strikkede jeg en enkelt pind på Håndevending. Kunne såmænd sagtens have strikket meget mere; skulle hverken i byen eller have gæster nytårsaften - men nu vandt læselysten altså over strikketøjet.

Har læst "Paganini kontrakten" som jeg købte i fredags - den kan absolut anbefales (også selvom du ikke har læst "Hypnotisøren").

Jeg er meget hurtigt-læsende, så selv en bog på 5-600 sider er alt for hurtigt slut. På godt og ondt. Godt at jeg kan nå at læse mange bøger; skidt når en bog er så god at det næsten bliver en kamp at få den til at vare lidt længere. Læs langsomt Lea, så er der flere timer i det gode selskab.... Nej, når jeg læser så læser jeg! Hurtigt!

Når det kommer til strik, er jeg jo ikke nær så hurtig. Men det gør ikke noget. Jeg slapper af når jeg strikker. Og uanset om tempoet er højt eller lavt, så drejer det sig vel om at man nyder det man laver.

Strikkeplaner for 2012 har jeg mange af, men her og nu vil jeg strikke et par pinde på Håndevending og derefter kaste mig over Karin Slaughters "Mørk Treenighed" og læse lidt inden jeg skal på nattevagt.

Godt nytår til alle.

I løbet af året bliver en del af dette garn vel
til færdigt strik :-)


6 kommentarer:

 1. Godt nytår og god vagt. Kan du have strikketøjet med?

  SvarSlet
 2. Godt nytår til dig. Og sikke da nogle skønne poser (fra lager) du har der :-). God arbejdslyst.

  SvarSlet
 3. hej
  dig dejlige garn bliver helt klart omsat i trøjer og andet dejligt strik... glæder mig da til at følge dine nye procekter her i 2012.
  have en rigtig god nattevagt.

  SvarSlet
 4. Håber du får en god og rolig vagt. Jeg synes nu du er superhurtig til strik og du laver mange smukke ting. Spændende indhold du har i de 2 poser, det bliver sjovt at se, hvad du får ud af det i 2012.

  SvarSlet
 5. hej Lea
  Hyggeligt at bogen vandt.
  Jeg har helt dårlig samvittighed over, at jeg ikke har nået at læse - og at strikketøjet kun kryber langsomt frem..
  Dog kan jeg så glæde mig over i min årskavalkade at se, hvad jeg trods alt nåede at strikke i 2011.
  jeg glæder mig til at høre om dine strikkeplaner - og til at høre hvad du mener om Karin Slaughter, som jeg også kredser lidt omkring :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 6. Godt nytår :-)
  Sikke nogle dejlige poser garn du har der, der er mange muligheder.
  Glæder mig til ,at følge med på bloggen i det nye år :-)

  SvarSlet