onsdag den 8. februar 2012

To skal der til...

...så nu hvor jeg er færdig med første ærme til "Mig", må jeg igang med det næste.

Det er lige nu, at fristelsen til at slå op til et nyt projekt, bliver stor - og det kræver rygrad at modstå den. Rygrad, hm, jeg er svajrygget og har en dum diskusprolaps, så min ryg er svag........

Nå, men jeg har slået op og er begyndt på det 2. ærme - det er vel mit held at ikke al viljestyrken sidder i ryggen :-)
Jeg er vild med Gerbera - og lyserøde Gerbera er jo ekstra smukke. Så det var en skøn buket Kvik kom hjem med igår, da vi havde kobberbryllup. Nu er tirsdag jo ikke en oplagt festdag, så vi venter til lørdag med at fejre de 12½ års ægteskab.

Eller fejre og fejre.....ved da snart ikke, for hør lige hvad Kvik sagde, da han ringede og inviterede vennerne: "Ja, det er altså bare sådan lige til lidt at spise og et glas rødvin; ikke noget særligt; vi fejrer det bare i stilhed" - hm, hvad pokker skal man synes om den ordlyd? At det er omtrent lige så festligt at være gift med mig som det er at være til begravelse?????

18 kommentarer:

 1. ja sådan kan man vist tolke det (på en dårlig dag) ;oD
  ellers kunne det måske også være sat op mod et ønske om en kæmpe ramasjang fest ?? ;oDD - fordi DET her kræver fejring ?
  uhh .. jeg står selv i det samme med den rubinrøde. VILJESTYRKE ! så jeg tvinger mig selv til at strikke, med det resultat at der er masser af overspringshandlinger - og det går laaaangsomt .. men støt fremad.
  og jeg er ikke engang begyndt på ærmerne..
  så pøj pøj til dig og strikkeriet .. det skal nok blive færdigt.
  hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, ja, hvordan skulle vi klare os gennem kedelig gøremål uden overspringshandlinger?

   Ja, en skønne dag bliver vi færdige med vores projekter og så glemmer man jo straks at de måske var lidt kedelige undervejs :-)

   Slet
 2. hej
  den bliver flot din trøje den kan jo ikke blive strikket på et beder tidspunkt end nu hvor den vil passe til det kolde vejer.. glæder mig til at se den på dig..

  stort tillykke med de 12 1/2 år... ja det er jo et godt spørgsmål du stiller, men er nu sikker på at det må være fordi din mand er jysk, for det er han ikke også? de har det jo med ikke at ville lyde til det bliver for meget og en fest er jo et stort ord i en jysk mands mund.. tror nu på at han er godt tilfreds¨, syntes da tit at han gør noget godt for dig... du fortæller om.. så nyd dagen på lørdag og tror på at han mener det godt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig; det bliver skønt med en god varm cardigan her i kulden!!!

   Jo, han er jyde :-) Og han er vist ganske godt tilfreds med konen :-)

   Slet
 3. Stort tillykke med kobberbryllupet og håber i får en hyggelig komsammen på lørdag...

  Ja man kan vel vælge at tolke den på hver sin facon kunne jo også tænkes at han ikke ville have jeres venner kom med den helt store forventning om suppe, steg og is, og en der sidder og hamre i et orgel... :-)

  Og igen må jeg sige, at du bare er lynende hurtig til at strikke og tænk dig lige om ikke så længe så har du dig en lækker cardigan :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak!!!

   Og ja, selvfølgelig er det fordi han ikke vil skrue gæsternes forventning i vejret - men stilhed er vist ikke det helt rigtige ord :-)

   Slet
 4. Også Stort tillykke med Kobberbrylluppet.
  Mænd har det jo mange gange med at underdrive. Så han glæder sig sikkert til på lørdag og at han har været gift med dig i 12½ år.

  Hvorfor strikker du ikke begge ærmer på en gang ? Det har jo den fordel at alle ind- og ud tagninger sidder over for hinanden og ærmerne er ens. Sådan gør jeg altid.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, han glæder sig til på lørdag :-)

   Når det er med dobbelt tråd vil jeg ikke strikke begge ærmer på een gang - synes det er for mange nøgler at sidde med! Men mine ærmer bliver ens alligevel - jeg har nemlig et lille system så jeg krydser af hver gang jeg har strikket en pind og så er det jo ingen sag at få dem helt ens.

   Slet
 5. Tillykke med de 12½ år - jeg føler mig overbevist om, at spændingen i jeres forhold er noget større end du antyder - og lidt jysk beskedenhed er vel aldrig af vejen.
  Godt at se din trøje skride fremad.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak!!

   Det er også kun ordet stilhed jeg funderer lidt over :-) Det er nemlig helt fint med jysk beskedenhed og at holde gæsternes forventninger til maden osv nede på et realistisk niveau!!! Og ja, vi kan vist begge sige, at det var en god ide at sige ja til hinanden for 12½ år siden :-)

   Har taget lidt ferie i næste uge, så mon ikke Mig bliver færdig der?!!

   Slet
 6. ;-) Jeg er sikker på, at han ikke mente det sådan - det er vel bare noget med, at folk ikke skal forvente en kæmpefest? Tillykke :-)

  Din Mig ser aldeles lækker ud - sådan en skal jeg også ha´på et tidspunkt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig; vi holder forventningerne nede :-) Jeg er ikke specielt vild med at lave mad og har stadig ikke styr på menuen, men vi kan jo altid bestille pizza, he, he.....

   Jeg glæder mig meget til at se din Mig, når den kommer på pindene - kan næsten regne ud den skal være blå :-)

   Slet
 7. Det er altid rart at vide, at man er værdsat.
  Din "mig" ser dejlig ud. Du skal nu nok finde viljestyrken, det plejer du jo. Hjertelig tillykke med de 12½ år og god fornøjelse med den stille fest.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja, de stille fester uden store forventninger er tit de bedste, så jeg håber på en helt igennem dejlig lørdag aften!!

   Viljestyrken kæmper mod de nye fristelser, men indtil videre holder jeg stand og strikker ærme :-)

   Slet
 8. Stort tillykke med de 12 1/2 år jeg er helt sikker på han mener det kærligt ham din kære husbond.....sådan siger de mænd jo, og han vil vel nok bare gøre opmærksom på at I ikke lige holder en stor fest men et lille hyggeligt selskab.

  Gerbera er også en sf mine ynglingsblomster.

  Selvfølgelig har du det ærme færdig i rekordfart......det plejer du da.

  Kh Jane

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Jane! Vi havde en superhyggelig aften - og jeg fik endnu en buket med smukke Gerbera i!

   Okay, ja, det ærme tog ikke mange timer at strikke da jeg først kom igang :-)

   Slet
 9. Stort tillykke med det stille kobberbryllup - håber der kom lidt festlig stemning ind over :-)
  Trøjen bliver bare så lækker, så jeg hepper på at du får gjort den færdig!! (siger hende der i 4 uger har haft Frost trøjen liggende, fordi der skal syes lynlås i )

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Lykke - stemningen var super og det var en dejlig aften med gode venner!

   Åh, ja, sådan en lynlås ville jeg nok også bare lade ligge i håbet om at den ville vise sig at selv-monterende :-) Men jeg hepper nu på dig så din mand kan få den lækre trøje på mens der stadig er koldt :-)

   Slet