mandag den 26. marts 2012

Blød bomuld

Det var vel nok en skøn weekend!!! Sol, kaffe og strik på terrassen - og et kig i diverse strikbøger og løse opskrifter; denne gang med fokus på forårs- og sommermodellerne. Jeg er nu mest til efterårs- og vintermodellerne, men weekendens dejlige vejr og forhåbningerne om en varm sommer, fik mig til at lægge Vanilla til side og slå op til Vibe.

Jeg er vild med mange af Else Schjellerups kjoler og toppe; ikke mindst Vibe; en skøn kjole/tunika. Har valgt ikke at bruge Dunlin til denne model, men derimod den skønne bløde Pimabomuld fra strikkebogen.dk. Har hørt meget godt om det garn og nu skal det komme an på en prøve. Ihvertfald er det blødt, glansfuldt og lækkert og det strikkede bliver pænt og jævnt! Det findes i mange lækre farver; jeg har valgt petroleum til Vibe.
Hvis jeg kunne strikke i samme tempo som knopperne skyder på træer og buske, ville jeg snart have udryddet ufo-bunken :-) Her er det Rose de Rescht; der for tre dage siden lignede en samling døde pinde, igår havde disse store knopper og om få måneder fylder terrassen med velduft!!!

Og måske, når rosen blomstrer, har jeg både en Vibe, en Vanilla og en Livstykketrøje..... Jeg må se at blive færdig med de ærmer!!!

6 kommentarer:

 1. Smuk farve du har valgt til Vibe , den er skøn :-)

  SvarSlet
 2. hej
  den kjole er da også super flot, kan godt forstå at du ikke kunne modstå fristelsen.

  har du købt den som et kit eller har du fundet opskriften uden det garn der er med.?

  glæder mig til at se dig i den.

  SvarSlet
 3. Det ser rigtig godt ud Lea,flot farve.
  Kh Jane

  SvarSlet
 4. Hvad er det for nogen ærmer, du må se at blive færdig med? Her kan jeg ikke følge med, selv om jeg ellers synes, jeg gør mig umage.
  Din Vibe ser forjættende ud, men jeg synes nu også der er meget forår/sommer i Vanila i den smukke hindbær(?)farve.
  Her hos mig strikkes det meste sommerstrik også i uld - min arme kan ikke holde til rent bomuld eller hør - eller uld/bomuld, som jeg lige har bestilt en anelse af i dag mhp. Annette Danielsens Vandspejl.
  Men inden jeg går videre med strikketøjet skal jeg ud og luge!!! Et must, som jeg bliver meget glad for, når det er overstået.

  SvarSlet
 5. Hej Lea
  Det garn ser også bare rigtig lækkert ud - og smuk farve.
  Jeg har også lige et par uld projekter jeg skal have gjort færdige inden jeg kaster mig over bomulden. Heldigvis er det den årstid vi går i møde nu :)
  Hilsen Mona

  SvarSlet
 6. Rolig nu Lea, husk at strikning er afslapning, du skulle jo nødig få stress. Din vibe ser fantastisk ud, det er en smuk, smuk farve du har valgt og garnet ser perfekt ud.
  Jeg er også vild med din Vanilla, som garanteret bliver superskøn, når du på et eller andet tidspunkt bliver færdig med den.

  SvarSlet