lørdag den 3. marts 2012

Opstartstrang

Jeg lider i høj grad af opstartstrang for tiden! Har minus lyst til at afslutte projekter og starter derfor bare nye op når trangen kommer over mig. I februar blev det kun til to færdige projekter og det ene var et par strømper!!!

Derfor lader jeg være med at sætte mål for marts måned! Jeg vil kun strikke det, jeg synes er sjovt og som jeg hygger mig med. Og hvis det så ender med 12 projekter på pindene, ja, så ender det med 12 projekter på pindene! Mine brede skuldre kan godt bære så mange ufo´er!!!

I betragtning af at jeg p.t. har 9 modeller på pindene er der jo ikke langt op til de 12 projekter. Det er bare at slå op til tre mere såvidt jeg kan regne ud...... :-)

At jeg dog gerne ser én færdig model inden længe, skyldes ene og alene at det er en model, jeg glæder mig overordentligt meget til at få på. Nemlig Bente Geils Livstykketrøje. Den har stået på to-do-listen siden jeg begyndte at strikke! Jeg er vild med designet, elsker at strikke rib og så er den geilske bomuld/uld jo dejligt blød og lækker!

10 kommentarer:

 1. 2 færdige projekter er måske ikke så meget - men februar er også kort :-D
  Det er så lækkert at starte nyt, men det nu egentligt også dejligt at iklæde sig noget nyt - såe.... jeg forsøger at få noget færdigt ind i mellem.

  SvarSlet
 2. Fantastisk med nye projekter. Lad os glæde os over vores skabertrang:-) ....og færdige bliver de jo, dem vi vil have skal blive det.

  SvarSlet
 3. Strik du bare som du har lyst til. Jeg har for længst opgivet at lave store mål, for jeg holder dem aldrig. Før eller siden bliver der jo nogle projekter færdige og ellers kan man jo bare trevle op og lave noget andet. God fornøjelse!

  SvarSlet
 4. Strikning skal være lystbetonet, ellers kan det være lige meget. Jeg har også opgivet at have mål for hvad jeg skal strikke hvornår, det holder alligevel aldrig og skidt med det.
  Jeg glæder mig til at se dine 9-12 projekter. Din livsstykke trøje ser god ud, du strikker vel nok smukt og jævnt.

  SvarSlet
 5. Jeg er enig med de øvrige bloggere, dte er da lysten der skal drive værket og mon ikke der dkker lidt afsluttertrang op en gang i mellem?

  Jeg glæder mig også til at se de færdige modeller.

  SvarSlet
 6. Hvor er jeg glad for at se at du er kommet igang md livsstykke trøjen, den ved jeg at du har drømt om længe. Dejlig rolig og neutral farve du har valgt, er sikker på at du kommer til at bruge den meget. Den har en fantastisk pasform!! Jeg syntes den var et helvede at strikke, men så lang som du er kommet, ligner det at det er ren fryd for dig!!

  SvarSlet
 7. Det kender jeg godt, nogle gange skal der stærke bånd på ens opstarts lyst, det skal også nok blive færdig, der går bare lidt længere tid, men pyt :-)
  Livsstykke er også på min ønskeliste, den er super flot.
  Glæder mig til at se mere.

  SvarSlet
 8. Den kan jeg godt forstå du glæder dig til at få færdig. Den er da også ualmindelig flot !
  hilsen Mona

  SvarSlet
 9. Hej Lea. Jeg synes da godt, du kan have mindst 15 projekter liggende i kurven - det er så skønt at starte noget op. Men det er nu også skønt at slutte noget, så det skal jo også til.
  Det er et smukt (endnu et) stykke strik, du viser her. Det bliver dejligt at se mer. Hilsen Kirsten fra Præstø

  SvarSlet
 10. SÅDAN! Rigtig god indstilling at have :-) Hm, man skulle måske starte et eller andet op....

  SvarSlet