fredag den 30. marts 2012

En dejlig fridag

Torsdag var en helt igennem dejlig dag. Jeg fik nemlig besøg af min gode veninde (der har haft alt for travlt til at blogge i år, men måske kommer der snart nyt...?!) og vi lagde ud med kaffe og friskbagte boller, sofahygge og en god snak om hunde, garn og strik. Vi var et smut i garnbutik, inden Susanne var nødt til at køre hjem for at passe andre aftaler - og jeg købte for en gangs skyld ikke noget; byttede dog et par nøgler med Susanne, så på den måde har jeg da fået lidt nyt garn :-)

Senere på dagen fik jeg strikket nogle omgange på Livstykketrøjens ærmer....jeg gider faktisk godt strikke de ærmer, men jeg er da ualmindeligt dårlig til at prioritere mit strik lige for tiden og min arm rækker automatisk ud efter Vanilla når jeg sætter mig i strikkestolen :-) Nu vil jeg flytte Vanilla udenfor rækkevidde og se at få strikket noget mere på de ærmer, så de kan blive færdige før jeg - lige om lidt - når til Vanillas ærmer.....
Dagen sluttede med en tur til Knudsø med hundene; solen var for nedadgående; det var koldt og blæsende, men skønt og smukt!! Glade, trætte hunde, der sov godt efter turen - og glade mig, der sætter stor pris på at bo i en del af landet, der byder på så mange smukke naturoplevelser - bare ærgerligt at jeg ikke havde fået kameraet med på turen. Mobil-billederne kan dog lige gå an, så her følger et par billeder fra Knudsø (ved Ry).
Alberte og Kvik sætter kursen, mens Bastian
pænt må vente til jeg har taget et billede

Og jeg venter så lige et par måneder før jeg
går i vandet....... Bastian dyppede da
også kun poterne - alligevel mente
han det var nødvendigt at ryste sig....

Så går den sol snart ned - og det nok så smukt
bag Himmelbjerget, der ligger (langt ude) på
den anden side af søen 
Jeg nyder nattens stilhed; klokken er over 4 og jeg sidder som altid længe oppe! Så kan jeg sove længe fredag og er på den måde søvnmæssigt forberedt til nattevagt. Det med at tage et hvil/sove et par timer om aftenen inden jeg skal møde, fungerer ikke for mig. Jeg sover absolut bedst om morgenen/formiddagen - kald det en arbejdsskade :-)

Til gengæld insisterer jeg på at lave absolut ingenting udover at strikke eller læse de sidste par timer inden jeg skal møde. Jeg tør godt love, at jeg i aften mellem kl. 19 og 21 sidder og strikker Livstykketrøje-ærmer :-)

9 kommentarer:

 1. Du bor godt nok meget naturskønt og det er en pragtfuld årstid vi går i møde nu. Dejlige hunde iøvrigt.
  Din livsstykketrøje tegner til at blive god, jeg glæder mig til at se den.
  Jeg har heller aldrig kunnet sove inden en nattevagt, så jeg kender det kun alt for godt. Håber du får en god lang formiddagssøvn, så du er klar til både ærmer og nattevagt. God weekend til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Foråret er den skønneste og smukkeste årstid, der kommer til at byde på mange gode natur-ture; de fleste med hundene som selskab i vores tilfælde.

   De gange jeg har prøvet at hvile/sove inden jeg skulle på nattevagt, ligger jeg bare og bliver stresset og irriteret..... Har en kollega, der kan sove fra hun kommer hjem fra vagt om morgenen til kort tid før hun skal møde igen om aftenen; vildt!!! Så synes jeg nok nattevagter har for store konsekvenser for ens familieliv..... Men vi gør jo alle, hvad der passer os bedst og sålænge det fungerer for en selv, går det jo :-)

   Slet
 2. hej Lea
  den livstykketrøje er jeg spændt på at se :o)
  og hvor er det smukke fotos du viser os.
  God nattevagt til dig - og god strikkelyst.
  hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også selv spændt på min Livstykketrøje......jeg er bare ikke ret standhaftig hvad de ærmer angår, så det tager noget længere tid end jeg havde regnet med; men hva´, den løber jo ingen steder :-)

   Slet
 3. De ærmer, de ærmer. Jeg synes det er fedt, at Vanila ærmerne snart truer, for så får jeg jo snart Livsstykket at se i fuld figur.
  Det er rigtignok et skønt område, du har at gå tur i, og mobiltelefonen tager da udmærkede billeder.
  Her i skrivende stund (11.30) sover du sikkert, men du må have rigtig god fornøjelse med før-nattevagt-afslapningens syslerier med benene på bordet. Det er SÅ dejligt.
  Og gode vagter iøvrigt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, vi er nærmest omringet af skove og søer her i Søhøjlandet :-) Her er SÅ smukt!!!

   Og ja, der er ikke noget bedre end at sidde og lade op til nattevagterne med et lækkert garn på pindene - min familie har lært at jeg er fredet de sidste to timer inden jeg skal afsted :-)

   Slet
 4. Jeg kan da forresten godt sende dig en kopi af Sommer i Tokyo-blusen, men så skal du sende mig din adresse en gang til:kirsten.amstrup@mail.dk

  SvarSlet
 5. Nu bliver jeg jo nødt til lige at sige, at det er Nordjylland, der byder på de smukkeste naturoplevelser, selvom jeg godt kan se, der er lidt pænt, der hvor du bor ;-)

  Prioritering er jo mange ting - nogle gange synes jeg man skal lade sig lede af det hånden griber. Jeg har mange projekter indimellem, der overhaler dem, der allerede er i gang. På et eller andet tidspunkt bliver alting færdigt ;-)

  Tænker det må være hårdt med nattevagt, men det lyder som om du har fundet en strategi, der gør det til at holde ud :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. He, he, Lene; du er da vist kommet for lidt i Søhøjlandet :-) Nej, jeg giver dig ret i at der er smukt i Nordjylland også!!!! Der er i det hele taget smukt i Danmark!!!

   Slet