tirsdag den 20. marts 2012

Vandrette masker

Jeg piver ikke!!! Har selv valgt at strikke den!!!

Vanilla, den skønne cardigan med de vandrette masker (design: Helga Isager, Amimono Knit Collection 2010), har stået på min to-do-liste længe og nu skal det være!

Sidste år så jeg Karens smukke røde udgave af Vanilla - og ved den nyligt afholdte Fiberfest i Ry, snakkede jeg med Heidi, der havde sin smukke blå Vanilla på.

Min bliver rød! Dels købte jeg det røde garn netop med Vanilla i tankerne (og det var sidste sommer, så her er altså tale om lagergarn - yes!!!), dels trænger jeg til lidt farve efter et par grå modeller. På billeder bliver den røde for lys og kedelig; jeg prøver med et par udendørs billeder en af dagene når jeg er kommet lidt længere......

Og jeg skal nok lade være med at pive (nøjes bare med at konstatere, at det altså tager "lidt lang tid" med de vandrette masker).

14 kommentarer:

 1. det ser ellers spændende ud :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de vandrette masker er rigtig fine og når først man har lavet nogle pinde går det også ok med tempoet...

   Slet
 2. hej
  den ser spænde ud det bliver spænde at følge denne her proces hos dig...

  SvarSlet
  Svar
  1. Vanilla er sådan en fin cardigan - de vandrette masker giver lige det ekstra for egentlig er det jo bare en helt almindelig enkel cardigan.....

   Slet
 3. Vanila er en meget smuk cardigan. Gad vidst om jeg ....
  God fornøjelse med at strikke den. Glæder mig til at se mere.

  SvarSlet
  Svar
  1. He, he, Kirsten, ja, slå du bare op til den :-) Sålænge man har pinde nok, kan man ikke have gang i for mange projekter :-)

   Slet
 4. Jeg sender dig en portion god karma - det kan måske styrke dig gennem de lange pinde ;-)

  Den bliver garanteret rigtig smuk - jeg tror det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for den gode karma, Lykke!

   Jeg er jo ikke begejstret for vrangpinde - og med de vandrette masker oveni, er det vist ikke den hurtigste model, man kan strikke......men smuk tror jeg bestemt også den bliver.

   Slet
 5. Den model kendte jeg ikke - men jeg kan se, at den ser rigtig fin ud med en god pasform.
  Den er jeg spændt på at følge. Også spændende med de vandrette masker - sådan nogle har jeg aldrig vovet at kaste mig ud i ..
  hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. De vandrette masker er enkle nok at lave; det tager bare lidt tid......

   Jeg har hørt så mange rosende ord om Vanilla fra de, der har strikket den, så klart jeg må lave en selv :-)

   Slet
 6. Føler højlydt med dig......dette er grunden til jeg endnu ikke har kastet mig ud i at lave den skønne cardigan.......vandrede masker er meget sen at strikke, men jeg er sikker på du kommer igennem hurtigere end man kan nå at pive.....

  Godt med en rød.....bare jeg turde.

  Kh Jane

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har sørme også gjort mig mange overvejelser angående farven - den røde er så fin til brun (og jeg har en del brune kjoler), så derfor turde jeg godt :-)

   Åh, ja, det går hurtigere og hurtigere med de vandrette masker jo flere pinde jeg får strikket, men jeg tror godt jeg kan nå at pive før jeg er igennem :-) ;-)

   Slet
 7. Jeg føler også med dig. Har selv forsøgt mig udi de vandrette og opgivet, det blev simpelthen for træls, men når det er sagt, så er jeg også vild med modellen, så måske man skulle give den en chance mere på et tidspunkt. Dejlig farve du har valgt iøvrigt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg synes da du skal give den en chance mere:-)

   Man vænner sig til de vandrette masker, vil jeg sige - jeg har da ihvertfald fordoblet mit tempo nu i forhold til de første pinde vandrette.....og det glider næsten smertefrit nu :-)

   Slet