mandag den 12. marts 2012

Fiberfest

Jeg nød hvert sekund af Fiberfesten i lørdags! Skulle have det hele med i år, da det sidste år kun blev til en times tid dernede fordi jeg havde været på nattevagt og derfor sov det meste af Fiberfesten væk.

Blandt alle de skønne strik-entusiaster, snakkede jeg med både ElsebethBerit, Gitte, IreneHeidi, Tine og med Julia, Charlotte og Annette. Og så var der alle dem, jeg ikke vidste hvem var - men det kan jo ikke forhindre én i at snakke med dem :-) Gode snakke om skønne modeller og som inkarneret kjole-elsker var det især kjolerne jeg lurede på (og endnu engang indser jeg nødvendigheden af at arbejde på at få kjole-figur og strikke lige så skønne kjoler som en vis ualmindeligt dygtig og inspirerende kjolestrikker!!!!). Nødvendigheden af at strikke en Vanilla og en No. 2 blev også tydelig, så det kan jeg jo muntre mig med mens kjolefiguren langsomt indfinder sig :-)

Jeg havde jo været så heldig at vinde Kirstens billet til workshoppen Strik på Engelsk, som Tine stod for og her fik jeg udvidet mit indblik i hvor meget man egentlig kan bruge Ravelry til og fik også mod på at gå igang med de engelske opskrifter. Så mon ikke jeg skulle se at få bestilt opskriften på Still Light

Garnkøbet var beskedent; fire nøgler Arwetta i lækker lilla og rosa. Ikke fordi jeg mangler strømpegarn, men farverne er fine og jeg har en plan for mine Arwetta-rester!!!!! Lørdag aften blev jeg færdig med årets 2. par strømper - dem pakkede jeg ind og tog med til Den Voksne Datter som vi besøgte søndag eftermiddag. Jeg må ærligt tilstå at strømperne oprindeligt var tiltænkt mig selv, men de endte altså i den sjældne kategori: strik til andre!

Og nu må jeg hellere slå op til årets 3. par strømper mens strømpestrikkegejsten er intakt. Jeg har alligevel rib-rytmen i hænderne - er i fuld gang med Livstykketrøjens ærmer - hvorfor ikke fortsætte med lidt strømperib? Og så måske slå op til Vanilla som er helt rib-fri :-) Man kan jo trænge til lidt afveksling!!!

12 kommentarer:

 1. Det var hyggeligt at hilse på dig Lea - selv om det blev kort. Jeg var helt træt efter en supergod workshop. Dét at møde andre bloggere til sådan en festival er det mest inspirerende - og vi har jo altid noget at tale om:-)

  SvarSlet
 2. Hej Lea. Jeg er bestemt gået glip af noget ved ikke at være med til fiberfesten.
  Dejligt at høre hvor godt det er gået - ingen tvivl om at det er inspirerende :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 3. Øv osse at jeg ikke fik hilst på dig Lea. Men det var nu en fin lille fiberfest :-)
  En god dag til dig .
  Kh. Birthe

  SvarSlet
 4. Ja, selvfølgelig skal du have bestilt still light i en fart, den er smaddersød, jeg vil også have fat i den.
  Jeg ville også gerne have haft noget mere viden om Ravelry - det trænger jeg sådan til, men det må blive en anden gang.
  Det er skønt at høre så mange begejstrede røster om fiberfesten, og se de dejlige billeder derfra.
  Skynd dig at slå op til Vanila - jeg vil så gerne se den.
  Hilsen Kirsten

  SvarSlet
 5. Og nu har jeg så gjort det. Det er min fødselsdag i dag, og det har jeg brugt som undskyldning for at downloade opskriften på Still Light akkurat nu.
  Så jeg har lige fået den, og går måske snart i gang.

  SvarSlet
 6. Jeg er helt irgrøn af misundelse over den skønne Fiberfest ville SÅ gerne have deltaget i Trines workshop jeg sukker efter lærdom i de engelske opskrifter har både downloadet et par stykker og en strik oversættelse men det kniber lidt med modet til at gå i gang

  Jeg udforsker Ravelry så godt som muligt men kan læse det er et noget større eventyr end jeg lige havde opdaget.....

  Vanilla må du have gang i den er skøn

  Kh Jane

  SvarSlet
 7. Hej Lea, det lyder bestemt som jeg skulle have været med, men det må blive næste år. Med hensyn til kjolefiguren, så synes jeg ikke du har nogle problemer. Du lignede da en million i din Karla i hvert fald, så du kan roligt gå Gitte i bedene og så vidt jeg husker har du allerede strikket flere skønne kjoler, der alle sidder perfekt.

  SvarSlet
 8. Wauw, sikke en skøn blog du har! Jeg melder mig som fast læser, og en anden dag hvor jeg har bedre tid vil jeg sætte mig ned og læse/kigge mere :)

  Mvh Ása / sunadottir.blogspot.com

  SvarSlet
 9. Det lyder til at have været rigtig hyggeligt. Lækkert garn du har købt dig.

  SvarSlet
 10. Det lyder som om du har haft en dejlig lørdag og jeg forstår godt, at du beundrer Gittes Kreativiteter - de kjoler er flotte!

  SvarSlet
 11. Ja, strømper pr godt. Jeg hepper på dig, så du kan få Livsstykket færdigt - 2 ret, 2 vrag.......!

  SvarSlet
 12. Strømper er godt..... Og 2 ret, 2 vrang skulle der stå! Nu kan jeg heller ikke stave...

  SvarSlet