fredag den 11. maj 2012

Lace på lager

Egentlig er det min arbejdsweekend, men jeg har taget ferie fredag og lørdag og har dermed fri indtil søndag aften kl. 22.45. Kvik er taget afsted på motorcyklen; der er weekendtræf på Djursland, så han skal hygge sig med sine kammerater, lange fællesture, lækker mad og helt sikkert en øl eller tre om aftenen.

Det er ren luksus sådan at være "alene hjemme". Drengene, hundene og mig! Ved ikke hvad det er, der gør det så skønt..... Kvik er nemlig ualmindeligt nem at bo sammen med, så det er ikke fordi der forsvandt en masse besvær på den motorcykel :-) Uanset hvad, så er det skønt og jeg skal nyde hvert minut!

Hvordan jeg skal nyde minutterne må tiden vise. Jeg har ikke lagt nogle planer! Det er nemlig en del af nydelsen at være planløs!!! Bare gøre præcis som jeg vil præcis når jeg vil....

En ting er dog ret sikkert; jeg kommer både til at strikke og til at gå lange ture med hundene. Og jeg kommer til at spise sundt. Måske kører jeg endda lige et par kilometer mere på motionscyklen.

Sommer i Tokyo er vokset nogle omgange idag. Den er så hyggelig at strikke. Lige om lidt strikker jeg et par cm mere på på Livstykketrøjens ærmer. Og hvem ved om jeg senere griber nyt garn, pinde og opskrifter og slår op til en ny model...... Jeg har ingen planer om at gøre det, men jeg har friheden til det, hvis jeg får lyst!
Igår var Den Voksne Datter og jeg i Silkeborg. Jeg ville have noget Drops Lace, mens det er på tilbud. Det er, efter min mening, et godt alternativ til det noget dyrere Isagers Alpaca 1; løbelængden er den samme og Drops Lace koster her i maj måned kun 61 kr. pr. 100 g.

200 g. af hver farve; sort, lys brun og lys rosa. Det rækker lige til tre af de projekter jeg slår op til når jeg får lyst!

5 kommentarer:

 1. Elsker også mine "alene" timer --eller aftener ;-)
  Dejlige farver dit lacegarn

  SvarSlet
 2. Det lace garn er bare noget af det lækreste. Har selv noget liggende til en kjole (to do liste - jeg ved godt jeg har lovet at vise den på et tidspunkt. Problemet er bare at den vokser hurtigere end jeg kan nå at strikke + skrive om den for den sags skyld ;o)
  hav en rigtig hyggelig weekend.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 3. Tror da lige jeg skal omkring garn-pusheren, for netop Lace/alpaka 1 skal jeg bruge til min søsters fødselsdagsgave. Tak for tippet!

  SvarSlet
 4. Lækkert lacegarn du har købt i skønne farver. Ja det er et fint alternativ til alpaca 1, også fordi det har lidt glans, og så sparer man jo det halve i øjeblikket. Hav en rigtig god weekend.

  SvarSlet
 5. Hvor er det dejligt med sådan en ekstra friweekend. Håber du får nydt den rigtig meget. Godt at se dit lacegarn. Jeg vidste slet ikke, at Drops også har lavet et. Det er jeg glad for at vide nu.
  God weekend.

  SvarSlet