onsdag den 16. maj 2012

Ufo-optælling

Ufoerne er fundet frem og jeg har strikket lidt på dem alle for at se om ikke bare én af dem vækker færdiggørelsestrangen. Det er ikke sket endnu, men jeg bliver ved med at prøve og så vokser de jo. Bare en lille smule!

På pindene er: Tusindfryd, Eng, Skulderblad, Vibe, Vanilla, Amaya, Sommer i Tokyo, Livstykketrøjen og Læsø. Det er det hele. Ni styks. Intet glemt. Og intet færdigt! Og ingen af modeller skal trævles op - de bliver færdige en dag (selvom Tusindfryd da nok har meget lange udsigter!!!).

Jeg har lavet en lille strikkeprøve på Sommerkys (fra ADs Sommerstrik) i det nye jeansgarn. Der er absolut ikke noget let og elegant over det når jeg sidder med hjælpepinden og laver snoninger. Hvis ikke det begynder at gå mere glidende, så strikker jeg ikke den model! Basta!
Nu vil jeg lige lave en strikkeprøve på en anden model. Det er rart at være forberedt på, hvad næste projekt skal være, ikk´? Eller rettere: næste ufo......

16 kommentarer:

 1. Åh, hvor jeg nyder dette indlæg! Sidder og griner lidt for mig selv, for situationen er bare så genkendelig! God strikkelyst...

  SvarSlet
 2. hej
  uf sikke en masse procekter der ligger og venter på du finder dem intressant igen... smiler.. er sikker på at din metode virker de bliver færdige på et tidspunkt og er så er de igen meget intressante for så skal de varme og klædedin krop så fint... god arbejdes strikke lyst...

  SvarSlet
 3. Hvor er jeg glad for at se at dine UFOer er kommet frem i lyset, jeg tror jeg havde forestillet mig bjerge af UFOer i dine kurve :-D Men det er da virkelig slet ikke så slemt! Det hele ser skønt ud, og jeg er også helt sikker på at de bliver færdige!

  SvarSlet
 4. Jeg bliver næsten helt misundelig, når jeg ser dine fine ufo-er. Ikke at jeg ikke selv har nogle ufo-er, for det har jeg da, men jeg har stadigvæk garnbunker og strikkeprøver liggende rundt omkring til noget, der ikke engang er blevet ufo-er endnu og det kan jeg ikke rigtigt lide.
  Det er ligesom om, at planerne bliver ved med at være planer, når man gør noget færdigt - og bliver ved at med gøre det samme projekt færdigt, fordi det driller og skal laves lidt om undervejs - og sådan er det med min Sommer i Tokyo lige nu.
  Noget siger mig, at man ikke kan få det hele.
  Jeg synes din bunke er skøn - kan du ikke bare følge lystprincippet og vælge det du helst vil lave - hver gang!?

  SvarSlet
 5. Men så lækre dine ufo er - det er alle projekter, der er på min to do liste også:-)

  SvarSlet
 6. det er da ellers nogle skønne ting, du har gang i - op på hesten og afsted det gå

  SvarSlet
 7. Hold da op Lea! Jeg ville blive stresset af, at have så mange ting i gang:-) Men det er skønne modeller allesammen.

  SvarSlet
 8. Sikke nogle fede UFOér du har gang i,god plan at lave lidt på dem alle indimellem :)

  SvarSlet
 9. Spændende UFO'er og farverne ser dejlige ud - du må jo lige så stille æde dig ind på dem. God fornøjelse...

  SvarSlet
 10. UFO- er egentlig også en underlig betegnelse. Når mine bunker vokser, forklarer jeg familien, at det bare er strikketøj, som jeg (mere eller mindre) er i fuld gang med at færdiggøre :-)

  SvarSlet
 11. Alle dine projekter ser spændende ud, jeg kender dog lige kuren til denne strikkekrise......noget der virkelig kan vække lysten .......!!

  Jeg ser gerne du giver en tilbage meldig hvis ikke det virker.....:-))

  Kh Jane

  SvarSlet
 12. Hej Lea
  Flot Duncan holde styr på ufoerne og får strikket på dem alle.
  Og flotte ting dunbar gang i.
  Hvis du vil have inspiration til snoninger uden hjælpepind
  Så ligger der i kommentarfeltet inde hos mig - vist på indlægget om weekendens blogtræf eller detmefterfølgende - et link til you tube hvor der vises hvordan
  Mange hilsner
  Mona

  SvarSlet
 13. Jeg ville få et nervøst sammenbrud, hvis jeg havde så mange ufærdige projekter - men jeg er også så strikke-monogam, som man næsten kan blive. Det er dog så lækre ting, du har gang i, at du slet ikke kan lade være med at strikke dem færdige (på et eller andet tidspunkt)
  Kh Karen

  SvarSlet
 14. Du ved da godt, at ufo´er ikke findes :-) Dejligt med så mange projekter undervejs - de skal nok blive færdige før eller siden :-)

  SvarSlet
 15. Det er nogle fine ting du er i gang med samtlige projekter er jeg vild med og det gælder også de farver du har valgt. Skidt med at der er 9 projekter igang, som du selv skriver bliver de nok færdige efterhånden og det er sjovt at have noget at vælge imellem. Det kræver bare, at man har helt styr på, hvor langt man er nået i opskriften med udtagninger, indtagninger osv.

  SvarSlet
 16. Det er nogle fine ting du er i gang med samtlige projekter er jeg vild med og det gælder også de farver du har valgt. Skidt med at der er 9 projekter igang, som du selv skriver bliver de nok færdige efterhånden og det er sjovt at have noget at vælge imellem. Det kræver bare, at man har helt styr på, hvor langt man er nået i opskriften med udtagninger, indtagninger osv.

  SvarSlet