søndag den 13. maj 2012

Mors Dag

Der skal skrappere metoder end blot fine hentydninger til, hvis jeg skal have en gave på Mors Dag. De skrappe metoder består i at købe tingene selv og sige: tak, drenge, hvor er det sødt af jer at give mig lige det jeg ønsker mig :-)

Således aftalte jeg med en veninde, der skulle til både Saltum og Gug, at hun skulle købe lidt garn med til mig. Fra drengene forståes!! Imorgen eftermiddag kan jeg hente garnet - det glæder jeg mig til!

Det passer nu ikke helt, at jeg selv skal købe for at få en Mors Dag gave. Den Voksne Datter gør det helt af sig selv. Således også forleden i Silkeborg, hvor jeg pegede på Annette Danielsens Sommerstrik og sagde: den ønsker jeg mig! Jeg vendte ryggen til og kiggede på garn mens hun handlede. Gaven fik jeg så idag! Og den får jeg glæde af længe for der er mindst tre modeller deri, jeg vil strikke.
Nu er det faktisk ikke fordi jeg på nogen måde plejer at gå op i Mors Dag. Ikke før jeg sidste år fik den strålende idé at købe en gave til mig selv fra drengene! Garn selvfølgelig! Hvis ikke jeg var begyndt at strikke, ville jeg overhovedet ikke savne gaver på Mors Dag! Jeg behøver bestemt ikke få gaver af mine børn; at have dem er den største gave!!!

Men en anledning til at købe garn kan jeg da altid bruge :-) Og jeg kan også sagtens købe garn uden at have en anledning til det..... Nu var det bare rent tilfældigt, at min veninde skulle nordpå netop idag og så ligger det jo lige for at sige, at det er en gave til mig fra drengene!!

Og ja, jeg har selvfølgelig fyldt en kurv med lækre sager og besøgt min mor og ønsket hende en god Mors Dag!

5 kommentarer:

 1. hej Lea. Genialt ! det er lige sådan man kringler en gave ..
  + har god samvittighed over garnkøb. Drengene - selvfølgelig !
  :oD
  Og SÅ skal der strikkes !
  ;o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 2. Ja jeg arbejder altså også selv lidt for at få gaver må jeg nok tilstå :-) men gaver er jo også skønne at få :-)

  SvarSlet
 3. Smart, Lea, men jeg synes, du skal gå efter at opdrage dem bedre på længere sigt ;-) Også selvom de er en gave i sig selv :-)

  SvarSlet
 4. hej
  ja det kunne da være en ide at sige det som du, så hvad ejg har købt til mig fra jer, hvor er i nogle søde børn. hihi
  Jeg har fået en sød tegning af mine drenge samt en masse kys, samt et jeg elsker dig mor.. det er nu heller ikke så skidt... og varmern mit hjerte meget beder end nyt garn... ønsker mig nu gar til den tunika/kjole på forsiden af dine nye bog.. den er super lægger og det er da en kanon gave fra datterne...
  have en god morsdag...

  SvarSlet
 5. Din mor var forhåbentlig rigtig glad for dit besøg. Og du er forhåbentlig glad for ADs sommerstrik. Jeg er meget spændt på at se, hvilke tre modeller der ryger på dine pinde. Jeg har faktisk købt garn til Vandspejl på forsiden, men jeg har ikke rigtig kunnet få den sat i gang - så måske bliver den slet ikke til noget her i huset, jeg ved det ikke rigtig.
  Det bliver sjovt at se dit garn her i eftermiddag, når jeg åbner computerskærmen lidt i smug oppe på arbejdet for lige at .... for du sætter det forhåbentlig på med det samme, når du nu har fået det :-)

  SvarSlet