fredag den 19. august 2011

Aftenhygge

Jeg strikker, men intet er færdigt - endnu. Varer dog ikke længe med Camomille. Begynder på kanten "lige om lidt".

Da Camomille ikke var færdig onsdag aften, måtte jeg slynge Tinas Tørklæde over skuldrene, da jeg drog til middag hos min meget kreative kollega og veninde. Vi var en håndfuld nattevagter, der nød en skøn, skøn middag i helt fantastiske omgivelser hos Haveheksen (som værtinden har navngivet sig selv) indtil nogle af os skulle på arbejde.

Og ja, Haveheksen har selv skabt sin have; gravet ud til søerne (og der er mange), båret sten, granit og fliser, figurer og hele klippestykker, plantet, luget og slæbt flere sten - indtil det hele var som hun ville have det. Ja, altså, indtil hun fik en ny idé og flyttede planter, jord og sten igen. Og igen.....og igen......og....... 

Jeg får planter og sten af den søde Haveheks, men formår jeg at skabe en have, der bare tilnærmelsesvis er lige så interessant? Nej!!! Men jeg er heldig at jeg får lov at nyde hendes gode og inspirerende selskab. Og snart skal jeg derud igen og drikke kaffe, sidde med fødderne i søen og strikke og sludre og drikke mere kaffe! Med Camomille over skuldrene! Jeg glæder mig!

Vores udsigt fra Lysthuset
Ren idyl - og vi var
heldige at aftensolen
lige kiggede forbi

Stedsegrønne overalt så
haven er også grøn og smuk
om vinterenHaveheksen kommer
med nye forsyninger
Tror I vi hyggede os i og
udenfor
Lysthuset?
Tre kolleger i aftensolens
modlys

3 kommentarer:

 1. Sikke dejlige billeder. Haveheksen er utrolig dygtig, må jeg sige. Sikke en have.
  Dejligt med komsammen med kollegerne på den måde, det giver også et super sammenhold.
  God arbejdslyst med kanten, den er hurtig færdig.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Hyggeligt - skønt at I mødes uden for arbejdstiden. Hendes haveheksen ser ud til at have en fantastisk have. Glæder mig til at se Camomillen færdig - og som Lis siger - kanten bliver hurtig færdig.

  SvarSlet
 3. hej

  kan da kun forstå at du glæder til at sidde i den flotte og kretive have og strikke, drikke kaffe og hygge snakke igen. hvad mere kan man ønske sig.

  fed blogge du har, jeg har meld mig som fast læser.

  SvarSlet