torsdag den 11. august 2011

Camomille - på Faster Tudemaries pind

Da jeg blev færdig med Tinas Tørklæde slog jeg straks op til Camomille og strikkede løs. Indtil jeg faldt i søvn. Af kedsomhed! Ikke over retstrikningen, men over de farver jeg havde valgt...... Det lignede noget en landmand havde muget ud af stalden!!!!!!!!!

Et kig på lageret og frem kom en helt lys lilla og jeps, jeg synes den passer så smukt sammen med den lyse sandfarvede uld. Det havde nok været nærliggende at vælge grå og lilla, hvilket jeg overvejede et kort øjeblik, men næh, det havde da også været lidt kedeligt.

Det med farver er jo en smagssag - men vel også en "stemnings-sag"; nogle dage er jeg til vilde farver, andre til mere dæmpede. Uanset hvad, så er jeg vild med mine Camomille-farver - og jeg kan altid strikke nogle flere, hvis jeg også bliver ramt af Camomille-bacillen (Camillas pink udgave inspirerer jo til at strikke ihvertfald ét mere).

Midt i Camomillestrikningen igår eftermiddag fik jeg så - endelig - besked om at jeg er blevet faster. Jeg måtte da række ud efter både kiks og Kleenex; blev helt blød i knæene ved tanken om at min lillebror er blevet far ;-) Så skal der snart strikkes babytøj (selvom Susanne har anbefalet mig at strikke i str 8 år, fordi jeg jo har en lille tendens til at gå i stå og lade strikketøjet ligge. Længe!).

Har stadig ikke slået masker op på pind 5; min lille nieces ankomst har lige udskudt det projekt :-)

Den spæde start

Synes farverne er vildt lækre sammen
Uld og Rasmillas Yndlingsgarn
 

5 kommentarer:

 1. Tillykke med faster titlen , skønt med en lille baby at strikke til :-)
  Camomille er smukt , men så kedelig at strikke , syntes jeg ;-)

  SvarSlet
 2. Tillykke med faster titlen. Det går hurtigt med de små projekter så det får du hurtigt færdigt til den lille ny verdensborger. Glæder mig også til at hører mere om dit Camomille projekt.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Det ser godt ud med Camomillen - det skal du nok blive glad for. Strik i str. 8 år - har jeg virkelig sagt det. Tja - det lyder godt nok som noget, jeg har skrevet i en SMS (husk Lea: at man jo tugter den, man elsker) - og tillykke med titlen som FASTER. Så skal der strikkes babytøj.

  SvarSlet
 4. Kan godt forstå du blev inspireret af Camillas Camomille - det er også bare for lækkert! Jeg synes nu også at de dæmpede farver har deres charme, så jeg glæder mig til følge dit :-) - og tillykke med den lille nye niece!

  SvarSlet
 5. Tillykke med titlen som faster, den titel har jeg haft i 15 år, og det er en af mine foretrukne!! :-)

  Dit camomille ser skønt ud, og der er brug for sarte camomiller og pang camomiller, man skal have flere af hver!! Tusind tak for rosen!!

  SvarSlet